u ST. TROPEZU

Susret prepun emocija: Nakon 20 godina okupila se ekipa filma 'Titanic'

27.07.2017 u 22:36

Bionic
Reading

Film o potonuću najpoznatijeg broda u povijesti snimali su prije 20 godina, a sada su ih ledenjaci ponovno spojili i to u St. Tropezu gdje se održala tradicionalna gala donatorska večera koju organizira Leonardo DiCaprio. Iako ovoga puta nisu snimali, već su se u St. Tropezu našli kako bi pokazali i svoju humanitarnu stranu, trojac Billy Zane, Kate Winslet i DiCaprio, nisu propustili snimiti fotografiju za uspomenu

Koliko se emocija i neispričanih dogodovština dogodilo u njihovim životima posljednjih 20 godina, znaju samo oni, ali, barem na tren, vrijeme u St. Tropezu kao da je stalo, kada su pred objektiv stali Billy Zane, Kate Winslet i Leonardo DiCaprio i snimili za uspomenu zajedničku fotografiju.

Punih je 20 godina prošlo, otkada je ovaj trojac snimio kultni film 'Titanic', a iako su DiCaprio i Winslet i danas bliski prijatelji, susret s 51-godišnjim Billyjem Zaneom prisjetio ih je nekih drugih vremena.

Kate Winslet i Billy Zane u St. Tropez su stigli kao posebni gosti upravo DiCaprija, koji tamo već tradicionalno organizira gala donatorsku večeru kojim skuplja novac potreban za borbu protiv klimatskih promjena i za zaštitu prirode i očuvanja okoliša.

  • +7
Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oni dubljeg džepa imali su priliku sudjelovati i u aukcijama, a jedna od zanimljivijih ponuda zasigurno je bila večera, u bilo kojem njujuorškom restoranu, u društvu Leonarda DiCaprija i Kate Winslet.

Mnoštvo uzvanika, među kojima se i ove godine zatekla i naša voditeljica Nikolina Ristović, zabavljali su Madonna i Lenny Kravitz. Prošle godine prikupljeno je čak 45 milijuna dolara, stoga nema sumnje da i ove godine neće biti približan, ako ne i veći, iznos.

Me and my new love. THE DRESS.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on