MOSES MARTIN

Sin Gwyneth Paltrow proslavio je 18. rođendan, a svi govore da je isti tata

09.04.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Glumica Gwyneth Paltrow (51) na društvenim je mrežama čestitala 18. rođendan sinu Mosesu, rođenom u braku s frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom

Paltrow je sinu Mosesu poželjela sretan 18. rođendan na svom profilu na Instagramu, a obožavatelji su ga usporedili s tatom Chrisom Martinom jer je sličnost nevjerojatna!

'Više sliči Chrisu nego Chris!', 'Opa! Moses je pljunuti Chris', nije trebalo dugo čekati na brojne komentare na račun izgleda 18-godišnjeg Mosesa.

'Sretan ti 18. rođendan, moj sine. Tako sam ponosna na to tko si. Volim tvoju osjetljivost, briljantnost i tihi humor. Divim se kako duboko ulaziš u područja koja te zanimaju, postajući stručnjak za synthove iz 80-ih i francuski novi val', napisala je slavna glumica.

'Nevjerojatno sam ponosna na osobu kakva si danas, kad prelaziš prag ulazeći u odraslu dob. Volim te više nego što se riječima može reći', poručila je sinu.

Gwyneth Paltrow

Haljina koja to nije: Slavna plavuša voli boje i laskave izreze, a nosi ih tako vješto

Pogledaj galeriju

Bivši par ima i kćer Apple (19), sada već studenticu.

Ponosna mama i njezino dvoje djece proveli su proljetne praznike u Nashvilleu te su snimljeni kako razgledavaju lokalne znamenitosti i uživaju u pizzi.

'Uskršnji vikend u Nashvilleu', napisala je zvijezda 'Zaljubljenog Shakespearea' pokraj objave, dodavši emoji zeca i dva emotikona ružičasta srca.

Inače, Moses ove jeseni kreće na koledž, a njegova mama ne krije da je ujedno ponosna i tužna.

'Bit će zanimljivo vidjeti kako će mi se promijeniti jutarnja rutina bez djece u kući. Gledam baš puno svojih prijatelja čija su djeca otišla na koledž. Dijete vam se mijenja. I, znate, oni često dolaze kući i sve to, ali to nije baš isto kao živjeti pod istim krovom sve dane u godini. Tako da sad samo pokušavam biti otvorena prema tome što to znači', rekla je za The Sunday Times prošlog mjeseca.