TKO ĆE KOGA

Svi su čekali njegovu izjavu nakon poraza od Lokomotive. Evo što je rekao Sopić

28.04.2024 u 21:57

Bionic
Reading

Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a doživjela poraz u Zagrebu od Lokomotive i tako prepustila lidersko mjesto Dinamu uoči velikog derbija ovih momčadi na Rujevici.

Lokomotiva je povela u 37. minuti golom Roberta Mudražije, a Marin Šotiček je povećao prednost na 2:0 samo šest minuta kasnije. Jorge Obregon vratio je Rijeku u igru u 67. minuti. Pobjedu Lokomotive potvrdio je Šotiček u sudačkoj nadoknadi.

  • +24
32. kolo SuperSport HNL-a, Lokomotiva - Rijeka Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

S nestrpljenjem se čekala prva reakcija nakon utakmice Željka Sopića, trenera Rijeke.

'Nema najgoreg trenutka u nogometu, kako god da se okrene. Čestitke Lokomotivi na pobjedi. Moramo dignuti glave, jer nas očekuje važna utakmica protiv Dinama u nedjelju. Imamo još četiri kola do kraja i sve je u našim rukama. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Dinamo na Rujevici', rekao je Sopić koji je na upit što nije bilo dobro u igri do sada neprikosnovene Rijeke rekao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'U prvom poluvremenu primili smo tri gola iz tri prekida. Loše smo reagirali, iako su možda negdje imali i malo sreće, nije to samo do sreće. Imali smo prilike da se približimo na neriješen rezultat, pa nemam što prigovoriti igračima.'

Upitan je i o tri izmjene na poluvremenu, uz napomenu da je ubrzo stigla i četvrta.

'Mislim da smo u prvom dijelu previše forsirali zadnji pas, bili smo brzopleti i nismo dobro razigrali igru. Gubili smo 2:0 iz tri prekida, što se ne bi smjelo dogoditi'.

'Nedjelja, 19:30, Rujevica - tko će koga.'

Statistika

Standings provided by Sofascore