enesovo mišljenje

Bojana Gregorić Vejzović otkrila što njezin suprug misli o njezinom stilu

11.09.2023 u 23:05

Bionic
Reading

Iako se glumicu Bojanu Gregorić Vejzović često hvali zbog njezinog stila, njezin suprug Enes s nekim se njezinim modnim odabirima baš i ne slaže...

Poznata domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović ne boji se modnih eksperimenata ni provjerene klasike, a njezini outfiti vrlo nas često oduševe. Na Instagramu pokazuje i svoja opuštena izdanja, ali i ona kada je 'tip top' sređena. Ipak, sa svojim je pratiteljima podijelila što njezin suprug misli o nekim komadima koje posjeduje u ormaru.

U jednom klasičnom selfiju u ogledalu Bojana je pokazala svoj stajling za jurnjavu po gradu, a mnogi će ga ocijeniti kao odličan. Međutim, njezin je suprug Enes outfitu pronašao jednu manu!

Bijelu je traper suknju kombinirala s oversized košuljom s bijelim i smeđim prugicama koju je ugurala u suknju. Kombinaciji je dodala i smeđi kožni remen, narančastu torbicu, puno nakita i cool naočale, ali Enes joj je 'zamjerio' odabir obuće.

Iako su ove sezone ove natikače oborile s nogu sve trendsetterice, Vejzoviću Birkenstockice nisu omiljena obuća. Ove 'ružne' natikače nekoć su bile smatrane nepoželjnima, no danas je to jedan od najpopularnijih i najčešćih odabira obuće. Osim što je izuzetno udoban, 'Arizona' model pokorio je ulice, a nije mu odoljela ni Bojana.

'Kaže Enes Vejzović: A ok cool su, ali zapravo nema mi gore od Ugg i birkinsica na ženi... U čemu vi trčite po gradu?', napisala je Bojana uz selfie otkrivši da je Enes ipak 'odobrio' njezine zlatne Birkenstockice.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL