rijetko poziranje

Bojana Gregorić objavila selfi s majkom, glumačkom legendom Božidarkom Frajt

04.09.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Jedna od najpovučenijih glumica starije generacije, jedinstvena umjetnica i filmska diva Božidarka Frajt već dug niz godina ne pojavljuje se u javnosti, no zahvaljujući svojoj mezimici ponekad osvane na društvenim mrežama. Ovog puta je razlog za to bio obiteljski nedjeljni ručak

'Prije je Ona radila štrudle meni, a sada ja radim Njoj. Kak ide vaša nedjelja…', napisala je Bojana Gregorić Vejzović opisujući fotografiju s mamom Božidarkom Frajt u automobilu, dok je druga fotografija prikazivala slasni desert.

Bojana je u Instagram pričama otkrila i da ona i suprug Enes Vejzović 'kuhaju za svoje mameke'. Ona i njena majka su izrazito bliske, a 51-godišnja glumica fotografije s mamom, bratom i tatom, posebno iz mladosti, na društvenim mrežama dijeli uglavnom povodom velikih događaja, poput rođendana, Dana žena i slično.

Bojana nam je ranije ispričala kako su ona, majka i brat živjeli kad je bila dijete. 'Živjeli smo jako skromno, ali sretno. Moja mama kao slobodni umjetnik, bez obzira na status velike zvijezde, znala je biti godinama bez posla. Namučila se da podigne brata i mene, a njezina požrtvovnost naučila me cijeniti, voljeti i veseliti se životu sa svim preprekama koje stavlja pred nas’, rekla je tada za tportal.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL