KAMPANJA I U BUGARSKOJ

Svako dijete treba obitelj

Foto: tportal.hr

Datum objave:
27.04.2010 10:32

Autor: tportal.hr/unicef

Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova

Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Pet godina nakon nagrađivane UNICEF-ove kampanje Svako dijete treba obitelj, koju je kreativno osmislila agencija Digitel te zajedno s brojnim partnerima realizirala pro bono, ista je kampanja adaptirana i pokrenuta u Bugarskoj od strane tamošnjeg UNICEF-ova ureda

UNICEF u Hrvatskoj je pokrenuo kampanju Svako dijete treba obitelj u suradnji s partnerima u veljači 2005. godine. Ta je kampanja osvojila više od 10 domaćih i međunarodnih nagrada za oglašavanje, a u njezinome uspjehu su pomogle i brojne javne  osobe - glazbeni umjetnici, scenski umjetnici, nogometaši i druge osobe koje su u sklopu kampanje govorile o važnosti obitelji u njihovome životu. Zahvaljujući kampanji u sustav socijalne skrbi je ušlo 110 novih udomiteljskih obitelji, a više od 60 djece s teškoćama u razvoju je pronašlo svoje obitelji za koje je osigurana potpora mobilnih timova.

UNICEF u Hrvatskoj i ovom prigodom svima zahvaljuje na potpori u realizaciji akcije Svako dijete treba obitelj. 'Veseli nas da su upravo projekti iz područja skrbi o djeci postali uspješan izvozni proizvod kojega dijelimo s drugim zemljama u regiji jugoistočne Europe. Nakon akcije Stop nasilju među djecom koju su također osmislili domaći stručnjaci, akcija Svako dijete treba obitelj je druga u nizu aktivnosti dobre prakse čija je kvaliteta prepoznata izvan granica naše zemlje’, izjavila je ovom prigodom Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

Video kampanje možete pogledati ovdje.čestitke
Čuvari djetinjstva
Unicef webshop