Best Buy godine

HONOR 70: Oduševit će vas već na prvi pogled

09.09.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Ako ste vloger ili jednostavno volite snimati izvrsne fotografije, HONOR 70 je pametan telefon kojeg obavezno morate uzeti u obzir. Dodatan bonus? Proglašen je Best Buyem godine

U prvim danima rujna, HONOR je lansirao novi model serije N i svima dao do znanja će u svijetu pametne tehnologije pomicati granice, osobito na polju multimedijskog doživljaja. HONOR 70 odlikuje se iznimnim 'infinity' zaslonom, snažnim procesorom i kamerom kojom ćete moći napraviti savršene fotografije i kinematografski dotjerane video zapise. Pa krenimo redom…

Izgled kao s modne piste

Bez ikakvog pretjerivanja - HONOR 70 je pravi ljepotan u svojoj kategoriji. Elegantan, sofisticiran i jedinstvenog izgleda, lako će se prilagoditi svakom stilu svog novog vlasnika. Dovoljno je lagan i uzak da s njime možete rukovati jednom rukom, a zahvaljujući veličini bez problema stane u torbicu ili džep nekih modernih uskih traperica. Prilikom dizajniranja, dizajneri su se inspirirali dragim kamenjem, a HONOR 70 je zauzvrat dobio dašak prestižne privlačnosti. Budući da je na stražnjoj strani korišten poseban premaz, stvoren je poseban svjetlucavi efekt – kao da u rukama držite rijedak dragulj i - savršeni modni dodatak. Sofisticirana estetika i elegancija vidljiva je i kod dvostruko zakrivljenog ekrana (Super Dual-Curved Screen) koji može proizvesti 1,07 milijardi nijansi izrazito jarkih boja, s jasnim i oštrim detaljima.

Multimedijsko iskustvo kojim smo oduševljeni

HONOR-ovi razvojni stručnjaci željeli su svakom korisniku HONOR 70 pametnog telefona omogućiti stvaranje fotografija i videa profesionalnog izgleda. I definitivno su u tome uspjeli! HONOR 70 je prvorazredni fotografski i kinematografski alat - veoma je jednostavan za korištenje te ćete se zbog toga zaljubit u njegovu inovativnost i stvarati sadržaj koji ćemo s ponosom dijeliti s drugima.

Solo Cut Vlog način rada je revolucionaran

Glavni adut uređaja HONOR 70 su dvije izuzetne kamere. Glavna kamera s 54 MP 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji hvata više svjetla kako bi slike bile što svjetlije i detaljnije te ultraširokokutna kamera od 50MP koja također služi i kao makro kamera.

Solo Cut Vlog način rada omogućuje korisnicima simultanu produkciju više videozapisa – pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte također je produciran i namjenski video osobe koja je dodatno stavljena u fokus u videu i 'heroj priče'. Čak i kada je je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, automatski se vraća fokus te se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu. Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove i u horizontalnoj ali i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x-2x zumiranje.

HONOR 70 je dostupan u Hrvatskoj od 2.9., a preporučena maloprodajna cijena za model HONOR 70 8GB/128GB je 4.099,00 kn, a verzija 8GB/256GB je 4.499,00 kn.