SIENNA MILLER

Ludo dobar stajling zaokružila je cipelama o kojima svi govore

20.05.2024 u 10:38

  • +8

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Modna kombinacija Sienne Miller u Cannesu izazvala je pravu pomutnju i to s pravom

Plavokosa glumica, koja s pravom nosi titulu modne ikone, dobro zna kako privući poglede na crvenom tepihu.

Slavna ljepotica bila je u središtu pozornosti zahvaljujući senzacionalnom looku koji je predstavila na premijeri filma 'Horizon: An American Saga' u Cannesu.

Iako smo na najpoznatijem filmskom festivalu navikli viđati romantične, seksi, raskošne ili elegantne haljine, 42-godišnjakinja se odlučila za zanimljiv modni iskorak.

Siennin look bio je osmišljen do zadnjeg detalja: draguljima ukrašen sako od tvida, koji je nosila na hrabar način - raskopčan, spojila je s upečatljivim širokim trapericama niskog struka i cool detaljem koji je izazvao veliku pozornost - crnim cipelama na petu sa zlatnim prednjim dijelom s jasno oblikovanim prstima, što je prepoznatljiv dizajn luksuzne kuće Schiaparelli.

Sienna, koja izgleda bolje no ikada, ovaj look nadogradila je jedva vidljivim make upom i kosom oblikovanom u ležerne valove, baš kako i dolikuje kraljici boho chica.

Inače, glumica u tom filmu igra doseljenicu Frances Kittredge. 'Odrasla sam gledajući vesterne. Mislim da je moja percepcija kina kad sam bila djevojčica upravo bio vestern, a zatim je 'Ples s vukovima' bio velik dio mog života', rekla je Sienna, čiju je glumu pohvalio i Kevin Costner.

  • +8
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia