KATALONSKI MEDIJI

Marcelo Brozović dolazi u Barcelonu?

27.04.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Barcelona želi pojačati svoj vezni red dovođenjem Argentinca Guida Rodrigueza, koji je član zlatne reprezentacije s nedavnog Svjetskog prvenstva u Katru

Rodriguez trenutno igra za Betis i dolazi u Barcelonu kao slobodan igrač.

Prema informacijama iz katalonskog Sporta, dvije strane pregovaraju o dvogodišnjem ugovoru s opcijom produljenja na treću sezonu. No, to nije sve što se tiče pojačanja.

Katalonski mediji spominju i mogućnost dolaska Marcela Brozovića i Marca Verrattija koji bi mogli bit zainteresirani za povratak u Europu.

Marcelo Brozović je rođen 16. listopada 1992. godine u Zagrebu. Karijeru je započeo u Hrvatskom Dragovoljcu prije nego što je prešao u Dinamo Zagreb 2012. godine. Nakon impresivnih nastupa u Dinamu, prešao je u talijanski Inter Milan 2015. godine, gdje je postao ključni igrač u veznom redu.

Nakon Intera otišao je u saudijski Al Nassr čiji je aktualni član. Brozović je također bio ključni igrač hrvatske reprezentacije, sudjelujući na nekoliko velikih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo 2018. godine, gdje je Hrvatska osvojila drugo mjesto, te broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. godine i srebro u UEFA Ligi nacija. Brozović je poznat po svojoj sposobnosti vođenja igre, distribuciji lopte i obrambenim vještinama u sredini terena i kao takav poželjan u velikim klubovima.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore