EVO GDJE GLEDATI:

HNL danas: Dinamo u Varaždinu lovi Rijeku, Hajduk protiv Rudeša brani ugled

27.04.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Danas su na rasporedu dvije utakmice 32. kola SuperSport HNL-a . Varaždin od 17 sati dočekuje Dinamo, dok Hajduk od 19:10 na Poljudu igra protiv posljednjeplasiranog Rudeša. Obje utakmice možete pratiti na MAXSport 1 (MAXtv).

'Što se tiče susreta u Varaždinu, sigurno nas čeka zahtjevna utakmica u kojoj će domaćin biti dosta rasterećen, oni igraju za sebe i sigurno će biti opasni. Mi ćemo učiniti sve da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo ostvariti svoj cilj, a to su tri boda. Svi znamo koliko nam znače, i dat ćemo sve za pobjedu kako bi barem privremeno preskočili Rijeku na tablici i napravili još jedan korak prema naslovu prvaka. Moje mišljenje je da je Rijeka pod pritiskom, može se to iščitati iz svega, jer oni cijelo vrijeme drže vrh i mislim da to u nekom trenutku postane određeni teret. Naravno, i oni gledaju samo sebe, ali sigurno da bi to imalo određeni utjecaj i dat ćemo sve od sebe da ih privremeno prestignemo', rekao je uoči susreta u Varaždinu trener Dinama Sergej Jakirović.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Mi u toj utakmici nemamo što izgubiti, dečki moraju pustiti sve kočnice, odigrati bez nekog pritiska i ako se tako posložimo u glavama možemo odigrati jako dobru utakmicu. Moramo imati čvrsto organizirani blok i biti puno goropadniji i pokretljiviji, imati puno više samopouzdanja u fazi napada. Ako ćemo više napadati dubinu i budemo kvalitetniji u tranziciji možemo biti puno opasniji', izjavio je trener Varaždinaca Nikola Šafarić'.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk je nakon ispadanja iz utrke za naslov prvaka mislima okrenut prema novoj sezoni. A to može biti dvosjekli mač:

'Momčad Rudeša u svaku utakmicu ulazi s energijom, pogotovo protiv jačih suparnika. Posebna je motivacija igrati na Poljudu. Poznajem trenera koji je jako ozbiljan, ali mislim da će se na toj utakmici sve pitati nas. Moramo biti motivirani, ozbiljni. Plan je bio pobijediti Osijek i Belupo, za prekinuti negativan niz. Sada smo malo rasterećeni, ima još mladih igrača koji će sigurno debitirati. Mislim na Skoku, protiv Rudeša će debitirati ako sve bude po planu, ostaje mogućnost za još kojeg igrača. Igrači moraju svakog dana biti bolji, boriti se', istaknuo je trener Hajduka Jure Ivanković uoči ogleda s Rudešom.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.