iznenađenje večeri

Ovo je najsimpatičniji trenutak s dodjele Oscara: Zvijezde pokazale svoju opušteniju stranu

05.03.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Raskošne toalete, glamur i elegancija, dobitnici zlatnih kipića i razuzdani tulumi nakon same dodjele ovogodišnjih Oscara ostali su u sjeni spontanog trenutka koji je predvodio voditelj Jimmy Kimmel

Kao i prošle godine, čast da vodi cijelu ceremoniju dodjele Oscara pripala je voditelju Jimmyju Kimmelu, a on nije propustio ovu situaciju da nonšalantno reda šale na račun pobjednika i prošlogodišnjih gafova, no ismijao je i američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Ono čime je ipak najviše sve iznenadio je trenutak u kojem je poveo skupinu zvijezda sa same dodjele i odveo ih u obližnju kazališnu dvoranu u kojoj su gledatelji na ekranu pratili dodjelu prestižnih filmskih nagrada.

U dogovoru s produkcijom Kimmel je organizirao skrivenu kameru za tamošnje gledatelje. Izabrao je glumice Margot Robbie, Lupitu Nyong'o i Gal Gadot te im zadao da svim obožavateljima u dvorani podijele slatkiše i grickalice.

  • +5
Jimmy Kimmel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Okupljenoj publici u dvorani, kao i slavnim ljepoticama ovo je bilo veliko iznenađenje te su svi ostali oduševljeni ovakvim nesvakidašnjim događajem.

'Ovo je bolje od samih Oscara', izjavila je brzo nakon svega Margot Robbie, koju su pri ulasku u dvoranu nagradili gromoglasnim pljeskom.

Jimmy Kimmel, Margot Robbie, Lupita Nyong'o i Gal Gadot Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Budući da je sve snimano uživo, reakcije gledatelja i glumica bile su iskrene i spontane, a ovu situaciju snalažljivi Jimmy Kimmel iskoristio je kako bi na pozornici najavio iduće voditelje koji će prozvati pobjednike u novoj kategoriji. No nije to učinio sam, prozvao je sretnika iz publike, pa je čast da postane dio oskarovske ceremonije imao i slučajni gledatelj Mike Young.