PRIJE ODLASKA U LONDON

Natali Dizdar o dečku Francuzu: 'Najviše voli Dalmaciju, naše otoke i 'Smak svita' od TBF-a'

09.08.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Nakon što je zbog nevremena bila prisiljena polovicom srpnja otkazati svoj nastup na Trsatskoj gradini, Natali Dizdar svoje vjerne obožavatelje nije ostavila bez novog datuma, a koncert će se održati 13. kolovoza. Zadranka koja je zbog ljubavi svoj život odlučila nastaviti, barem trenutno, u Londonu, raspričala se o novom gradu, ali i ljubavi

U velikom intervjuu kojeg je dala za Večernji list, Natali Dizdar raspričala se o svojim koncertima, ali i nastupima sa svojim bendom Beti. Naravno, ni ovoga je puta nije zaobišla tema koja mnoge zanima, a to je njezino preseljenje usred pandemijske godine.

Naime, Natali je odlučila preseliti u London, no zbog koronavirusa još uvijek nije imala prilike uživati u svim mogućnostima koje pruža taj grad. Iz Londona se vratila u travnju, a sve zbog koncerata koje svira diljem Jadranske obale, ali i u unutrašnjosti Hrvatske.

'Iz Londona sam se vratila u travnju radi priprema za prve koncerte, a do tada je atmosfera u Londonu bila drukčija od ove sadašnje jer smo bili u lockdownu koji je trajao nekoliko mjeseci. Mislim da će moji dani kad se vratimo na jesen sasvim drukčije izgledati. Moja obitelj uvijek me podržava u svim odlukama, tako da se radujem njihovim budućim posjetima', ispričala je Natali koja je u London preselili s dečkom Williamom, koji je zaljubljen u Hrvatsku, ali i ona u njegovu rodnu Francusku.

'U Francuskoj najviše volim sveprisutnu estetiku, u arhitekturi, umjetnosti, ali i u ritualima, hrani, prirodi... Općenito strastveni pristup životu. Ali i da je samo sir i vino u pitanju, ne bih se žalila. On najviše voli Dalmaciju, naše otoke i 'Smak svita od TBF-a', priznala je pjevačica koja je i ovo ljeto provela kao skiperica na brodu.

  • +4
Natali Dizdar Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL