LA VIE EST BELLE

Natali Dizdar otputovala s dečkom izvan Hrvatske i fanovima se hvali kako uživaju

21.05.2021 u 14:46

Bionic
Reading

Sukošanska pjevačica unatoč pandemiji glazbeno ne miruje. Glazbenica radi na nekoliko 'frontova', a jedna od najvećih novosti je da živi u inozemstvu, gdje se pokušava stvoriti novi dom sa svojim dugogodišnjim dečkom Williamom Pergeom. Trenutno borave u Francuskoj

Natali Dizdar vrijeme pandemije pamtit će po nekim dobrim događajima. Među ostalim je nakon pet godina studiranja diplomirala je Gestalt psihoterapiju te u rodnom Zadru u društvu najmilijih proslavila novo zvanje. Pritom je proslavila i uspjeh njezinog novog glazbenog projekta Beti na inozemnom tržištu.

Predah od glazbenih obaveza napravila je putovanjem u zemlju svog dečka, a ondje se opušta razgledavajući farmu s konjima, sunčajući kraj bazena i guštajući u tamošnjim enološkim i gastro delicijama što je pratiteljima pokazala u Instagram storyju.

Novost u njezinom životu je odluka o životu u Engleskoj. 'London mi je super grad, meka muzike, s puno mogućnosti za rad u bilo kojem smislu. A i englesko govorno područje jednostavnije je za oboje', ispričala je nedavno u razgovoru za tportal.