NIKAD SRETNIJA

Natali Dizdar i zaručnik otputovali preko bare, pogledajte što su sve vidjeli i doživjeli ondje

10.01.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Brojna poznata lica dočekala su 2023. izvan Zagreba, a zadarska pjevačica s diplomama za socijalnog pedagoga i psihoterapeuta ispratila je prethodnu godinu putovanjem preko Bare. Već desetak dana ona i njezin odabranik, Francuz William Perge, guštaju u Sjedinjenim Američkim Državama

U Ameriku su početkom nove godine otputovale Anja Alavanja Viljevac i Almira Osmanović, a ondje je prije Silvestrova stigla i Natali Dizdar.

Među ostalim, posjetila je čuveni Route 66 u Arizoni, pozirala s budućim suprugom nad Grand Canyonom, okušala sreću u Ceasar's Palace Casinu i bila ondje na vjenčanju, a u zadnjoj objavi pokazala je da je boravila i u Joshua Tree National Parku. Inače, njezin zaručnik svojevremeno je živio u New Yorku pa je Natali često putovala u Ameriku.

Inače, prije nekoliko mjeseci razgovarali smo s njom te smo je pitali planira li i kad vjenčanje. 'U ideji da, ali nemamo još konkretan datum. Mislim da se ipak najprije moramo dogovoriti oko države u kojoj će se održati vjenčanje', rekla nam je pjevačica. Mnogi će sada nagađati da bi upravo Amerika mogla biti lokacija njezinog velikog dana.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX