intervju

Natali Dizdar najavljuje dugo očekivan duet, a otkrila nam je i kad će se vjenčati

19.10.2022 u 06:44

Bionic
Reading

Od početka svoje karijere istaknula se upečatljivim pjevanjem i izričajem koji ne prati standardnu formu, na koju su mnogi navikli slušanjem radijskih stanica. Kod Natali Dizdar postoji ono nešto u što se ne može uperiti prstom, ali to je najčešće i tajna uspjeha onih koji uspiju ostvariti uspješnu karijeru - autentičnost prezentacije. Kako to izgleda, moći će se vidjeti na jednom od njezinih skorašnjih koncerata u Zagrebu u Petom kupeu 22. listopada

Publika uživa u njezinom vrhunskom talentu i maksimalnoj profesionalnoj posvećenosti. U diskreciji, nježnosti i nenametljivosti. U ljubavnom odnosu s glazbom u koju je strastveno zaljubljena. A Natali Dizdar zaljubljena je i u svog zaručnika Francuza, Williama Pergea, zbog kojeg sada živi u Marseilleu. Otkrila nam je i pokoji novi detalj vezan uz njezin privatni život.

Ovo ljeto bilo vam je zanimljivo i privatno i poslovno. S jedne strane zaruke, s druge strane hit 'Zadnji dan ljeta'. Sada kada je ljeto iza nas, kakvi su vam dojmovi?

Pa eto, sve ste rekli, ne znam što bih još dodala. Dosta dobro ljeto je bilo, sad samo slavimo do kraja godine, što na koncertima, a što u privatnim kombinacijama.

Zaruke su tu, a vjenčanje?

Vjenčanje je malo dalje, ali ne predaleko. Bit će sljedeće godine i u Hrvatskoj.

Sada živite u Marseilleu, ali često ste u Hrvatskoj - je li teško imati karijeru u drugoj državi?

Zasad je ok. Zapravo je sve jako blizu, letovi su česti i sviđa mi se ta relacija.

Sviđa li vam se Marseille?

Grad je super: mediteranska klima, multikulturalna atmosfera, rubnost New Yorka, a okružen je prekrasnom prirodom.

Koliko vam nedostaje Hrvatska? I što vam najviše nedostaje?

Zapravo mi i nema kad nedostajati kad sam često doma, to jest svaki mjesec bar jednom.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Je li se nešto promijenilo u vašoj svakodnevici sada kada ste službeno zaručeni?

Sve je slađe.

Vaš posljednji singl 'Zadnji dan ljeta' bio je pravi ljetni i postljetni hit, što dalje?

Evo, nadamo se da će dočekati i zimu, a u međuvremenu snimamo nove stvari. Ono što ćete prvo čuti je najavni singl EP-a projekta BETI, a paralelno završavam i svoj samostalni projekt. Naravno, tu je i suradnja s dečkima iz popularnog Porto morta, Hrvojem Klemenčićem i Rokom Crnićem, koji su i napisali ‘Zadnji dan ljeta’, a u ovom trenutku sve mi miriše na treći album koji bi mogao izaći u sljedećih godinu dana, paralelno s dva već spomenuta. Puno je projekata, radi se, a početkom godine ide i dugo očekivani duet.

Stižete 22. listopada u Peti kupe u Zagrebu i 28. listopada u klub Plan B u Splitu. Što sve pripremate publici?

Premijerno sviramo aktualni singl prvi put pred zagrebačkom publikom, a osim toga, malo smo osvježili cijeli repertoar i unijeli neke zanimljive kombinacije, tako da jedva čekamo.

Izvor: Licencirane fotografije