ponijela ga atmosfera

Nakon incidenta oglasio se i Gibonni: 'Ponesen dobrom svirkom i tako euforičan kao bez pameti popeo sam se na stol, zagazio u pršut i kuglof! Sve negativne reakcije su opravdane'

21.12.2021 u 21:28

Bionic
Reading

Nakon što je prvo društvene mreže, a zatim i medije obišla snimka Gibonnija kako u žaru nastupa hoda po stolu i gazi hranu, pjevač je na sebe navukao brojne negativne komentare. Ponukan time sada se i javno ispričao za taj incident i priznao kako mu je žao

Na božićnom partyju u Laubi je nastupao, a okupljenom mnoštvu priuštio show kakav će još dugo pamtiti. Naime, pjevač je u jednom trenutku sišao s pozornice, popeo se na stol te nastavio s pjesmom i plesom, manevrirajući između tanjura, dekoracija i hrane koju nije tako uspješno izbjegao pa mu je cipela završila i u božićnom kuglofu i na šniti pršuta.

Ovakvo Gibonnijevo ponašanje mnoge je razljutilo, te je pjevač prozvan zbog gaženja hrane, a među negativnim komentarima našao se onaj Tije Mamić koja je na svom Instagram Storyju objavila: 'Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi! Christmas u pravom duhu Božića'.

Nakon što je snimka njegovog nastupa obišla društvene mreže i izazvala niz negativnih komentara, oglasio se i sam Gibonni.

'Dragi moji, ponesen dobrom svirkom i atmosferom nakon dugo vremena, sišao sam s bine u publiku i tako euforičan kao bez pameti popeo se na stol, zagazio u pršut i kuglof! Sve negativne reakcije su opravdane jer bih i ja isto pomislio da sam vidio bilo koga od svojih kolega u toj situaciji. Jasno je koliko je to bilo nepromišljeno i glupo... ali sada nema nazad i tako je kako je!

Dogodilo mi se već puno gluposti, propadao sam kroz pozornicu i pjevao i na građevinskim strojevima… ovaj put je u pitanju isključivo moja greška i sve je loše ispalo mada nisam imao lošu namjeru. Nikoga nisam htio dovesti u neugodnu situaciju … ponijela me dobra vibra… ispričavam se iskreno svima!', napisao je glazbenik na svom Facebook profilu.

  • +8
Gibonni Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL