ponijelo ga

Gibonni kakvog nismo još vidjeli: Na božićnom partyju skočio na stol i gazio po hrani. Snimke su mnoge razljutile, uključujući i Tiju Mamić

21.12.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Party održan u zagrebačkoj Laubi privukao je brojna poznata lica s estrade i kulturnog života, a sudeći prema fotografijama i snimkama koje kruže društvenim mrežama atmosfera je bila poprilično užarena s Gibonnijem u glavnoj ulozi čije ponašanje je mnoge neugodno iznenadilo

U Kući za ljude i umjetnost Lauba u Zagrebu održana je božićna zabava koja je okupila poveći broj poznatih lica, a nedugo nakon zabave društvenim mrežama počele su kružiti snimke s Gibonnijem u glavnoj ulozi.

Naime, Gibonni je tijekom večeri zapjevao te se u jednom trenutku spustio s pozornice i popeo na stol prepun hrane. Snimke na društvenim mrežama prikazuju Gibonnija kako hoda po dugom stolu prepunom tanjura, cvijeća i hrane.

Zaobilazeći dekoracije i pjevajući na sav glas, u jednom trenutku Gibonniju potplat cipele završava u božićnom kuglofu dok on publiku poziva na pjesmu i ples.

Gibonnija je atmosfera doista ponijela, no ovo njegovo ponašanje mnogima se nije dopalo. Tako se našao na udaru brojnih kritika, a mnogi su mu zamjerili bezobzirno gaženje po hrani.

  • +8
Gibonni Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Žestoko ga je kritizirala i Tia Mamić te je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju koja prikazuje Gibonnija kako gazi po stolu punom hrane. 'Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava ga i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi. Christmas u pravom duhu Božića!', poručila je snaha Zdravka Mamića.

'U po' ure'

Gibonni predstavio novi vinil pred brojnim poznatim licima, pogledajte tko je sve uživao u dobroj glazbi

Pogledaj galeriju