POSEBAN DAN

Luka Modrić ne krije ponos: Njegov nasljednik zaradio je brojne čestitke poznatih faca iz svijeta nogometa

06.06.2021 u 19:30

Bionic
Reading

U moru snimljenih fotografija, tek rijetke i s posebnim značenjem završe na Instagram profilu nogometaša Real Madrida i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića. Ovoga vikenda sa svojom milijunskom vojskom pratitelja na Instagramu podijelio je fotografije proslave rođendana svog sina Ivana

Nasljednik hrvatskog nogomentnog reprezentativca ovog je vikenda proslavio 11. rođendan, a ponosni tata odlučio mu je posvetiti svoju najnoviju objavu na Instagramu.

'Sretan rođendan, ponosu moj. Ivano, moje sve', napisao je Luka podijelivši nekoliko fotografija a kojoj pozira sa slavljenikom, suprugom Vanjom i svojim kćerima, Sofijom i Emom.

Dječak je zaradio brojne čestitke od poznatih faca iz svijeta nogometa, poput slavnog portugalskog nogometaša, Luisa Figa.

Svoju dugogodišnju ljubav Vanja i Luka započeli su kada je imao 19 godina, a šest godina starija Vanja Bosnić radila je tada u Mamić sport agenciji.

Par se vjenčao u svibnju 2010. godine kod matičara. Nedugo nakon vjenčanja rodio se Ivano, a Vanja i Luka Modrić godinu dana kasnije, u lipnju 2011., još su jednom potvrdili bračne zavjete, ovoga puta pred Bogom i brojnim prijateljima i obitelji. Vjenčanje je održano u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: 744/due�as/cordonpress / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia