NE KRIJE SREĆU

Glumica Ana Majhenić izrekla sudbonosno 'da'

01.05.2018 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon što je početkom travnja otkrila da je trudna, glumica Ana Majhenić udala se za svog odabranika Antuna Hercega s kojim iščekuje dijete

Da je stala pred oltar glumica Ana Majhenić dala je naslutiti objavom fotografije na Facebooku na kojoj ljubi svog novopečenog supruga, a u opisu koje je napisala - 'Živjeli Hercegi! A kakav je vaš ponedjeljak?'. Prijatelji i fanovi odmah su čestitali lijepoj glumici, koja je publici najpoznatija po glavnoj ulozi u prvom hrvatskom erotskom filmu '7 seX 7' te ulozi Matije Kincl u seriji 'Obični ljudi'.

Da je u sretnoj ljubavnoj vezi glumica je potvrdila u intervjuu za tportal u kolovozu prošle godine, rekavši kako u njezinom srcu postoji netko. Postoji. 'Pojavio se jedan frajer, oborio me s nogu i osvojio mi srce', izjavila je tada glumica koju su mediji prije toga povezivali s prezimenjakom njezina sadašnjeg supruga, Ivanom Hercegom, no 36-godišnja glumica je opovrgnula tu vezu, ističući kako su ona i Ivan samo kolege.

'Da bi mogao voljeti drugoga, moraš voljeti sebe. Poštovati se, slušati se, vjerovati si. Tek tada možeš kvalitetno dijeliti ljubav s nekim drugim, što uključuje razgovor, razumijevanje, razmišljanje, iskrenost, poštovanje, prožimanje, zajedničko disanje, leptiriće u trbuhu, dodir, slobodu, otpuštanje, neposjedovanje, potpuno predavanje i upuštanje, gledanje u zvijezde, držanje za ruku, kad nekom daš sredinu palačinke ili podijeliš misao, pogled, tišinu, uzdah', rekla je glumica za tportal.

Kada su saznali da će postati roditelji glumica i njezin voljeni Antun bili su jako uzbuđeni i sretni, a mučnine i pospanost u prvim mjesecima trudnoće rješavala je tjelovježbom. Šuška se kako su se budući roditelji već dogovorili oko imena djeteta, no par još uvijek ne želi govoriti o tome.

Ljetne haljine...❤️🌻🌞 #springtime #goldfm #radiohost #dj #949

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

  • +3
Ana Majhenić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL