U BLAGDANSKOM DUHU

[FOTO/VIDEO] Najljepše čestitke slavnih: Strane zvijezde u društvu najmilijih fanovima poželjele sretan Božić

25.12.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Brojne poznate zvijezde Božić su provele kao i većina onih koji slave - u ugodnom kućnom okruženju, u društvu najmilijih. Otvarali su se božićni pokloni, uživalo se u smijehu, jelu i piću, a nisu zaboravile ni na svoje obožavatelje i prijatelje kojima su sretan Božić poželjele putem društvenih mreža

Pjevač Robin Thicke i njegova supruga April Love Geary čestitali su Božić dirljivom obiteljskom fotografijom na Instagramu, na kojoj poziraju s djecom u društvu Djeda Božićnjaka koji je posebno razveselio najmlađe.

Glumica Hillary Duff koja je prije dva dana izrekla sudbonosno 'da' kantautoru Matthewu Komi uslikala se s obitelji pokraj božićne jelke, poželjevši kratko sretan Božić i otkrivši kako je bilo poprilično teško uslikati se s dvoje male djece. 'Ovo je najbolje što imamo', napisala je glumica pozirajući pokraj supruga i dva nestašna mališana.

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria Thomas Baldwin obožavateljima su poslali najljepše želje povodom blagdana uz obiteljsku fotografiju na kojoj poziraju u društvu svoje četvero djece, Romea, Rafaela, Leonarda i Carmen, a Hilara se potrudila montirati i video koji ukratko prikazuje pripreme za dolazak Djeda Božićnjaka u njihov dom.

David Beckham na Instagramu je objavio prigodnu božićnu čestitku koja prikazuje njegovu djecu s božićnim kapicama i jelenjim rogovima, uz kratak natpis - 'Sretan Božić od naših beba'.

Američki plivač i višestruki svjetski rekorder Michael Phelps također je svojim obožavateljima i prijateljima poželio sretne blagdane na Instagramu, objavivši fotografiju svoje troje djece koji poziraju za kameru u društvu Djeda Božićnjaka.

Meghan Markle i princ Harry koji su trenutno na godišnjem odmoru u Kanadi javnosti su poželjeli sretne blagdane kratkom objavom na svom službenom Instagram profilu, no svojim suradnicima u poslali preslatku online čestitku koja prikazuje njihovu malenu obitelj kraj bora. Dok Meghan i Harry sjede kraj bora, maleni Archie znatiželjno gleda u kameru.

Pjevač Ozzy Osbourne poželio je sretan Božić još prije nekoliko dana, fotografijom na kojoj pozira u društvu kćeri Kelly i gitarista Billyja Morrisona, a potom je je objavio i simpatičnu fotografiju s djedom Božićnjakom uz opis - 'Upravo sam uhvatio ovog lika kako pokušava provaliti u kuću'.

Zvijezda 'Beverly Hillsa' Tori Spelling puno je truda uložila u svoju božićnu čestitku. Objavila je obiteljsku fotografiju uz poduži tekst u kojem ističe kako je neizmjerno 'zahvalna na tome što može dijeliti posebne trenutke sa svojom obitelji, uzevši u obzir kako djeca prebrzo rastu'.

Glumica Kate Hudson svima je dala do znanja kako ona i njezina obitelj ozbiljno shvaćaju Božić, objavivši fotografiju na kojoj poziraju od glave do pete odjeveni u božićno ruho. Njezina božićna fotografija oduševila je fanove i zasigurno je jedna od najoriginalnijih na Instagramu.

Pjevačica Britney Spears Božić je dočekala u društvu dečka, privatnog trenera Sama Asgharija, a na Instagramu je sretan Božić obožavateljima poželjela fotografijom na kojem ona i njezin voljeni Sam poziraju uz veliku jelku.