PRAZNIK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Evo kako su naši poznati čestitali Međunarodni dan žena

08.03.2018 u 23:05

Bionic
Reading

Praznik koji se nekada obilježavao crvenim karanfilima prilagođen je duhu vremena i čestitke ženama pršte sa svih strana putem društvenih mreža

Za neke je to samo još jedan praznik kojega je onima koje ga slave red i čestitati, dok ga drugi doživljavaju ipak kao nešto više i uz čestitke ženama šalju snažniju poruku, a mi smo provjerili kako su Dan žena čestitali naši poznati.

Pjevač Jacques Houdek poželio je 'dragim damama, našim kraljicama' najsretniji Dan žena i da ih najbliži poštuju, čuvaju, maze, paze i vole najviše baš svaki dan.

'Činite nam život ljepšim i vrjednijim, i zato HVALA! Voli vas Jacques', poručio je putem Facebooka Jacques.

U sličnom tonu čestitku ženama uputio je i njegov kolega Massimo Savić, koji je čestitajući podsjetio da prema ženama treba svaki dan biti divan.

Pjevačica Ivanka Mazurkijević svoju je čestitku ograničila na isključivo one žene koje se bore za jednaka prava, jednake plaće te za slobodu i kvalitetan život svih ljudi oko sebe, pa oko kugle.

'Ostale koje nezainteresirano i letargično žive život na pravima koje su krvavo izborile sufražetkinje nekih drugih vremena te pišaju po tim pravima vraćajući nas u doba srednjeg vijeka sa vjetrićima pristiglog fašizma ... Vama ne čestitam ništa!', poručila je Ivanka.

Zavrite u našu galeriju i pogledajte kakvim su se čestitkama naši poznati obratili ženama.

  • +10
Kako su poznati čestitali Dan žena Izvor: Pixsell / Autor: Davor Višnjić, Grgo Jelavić, Sanjin Strukić, Dino Stanin / Pixsell