'KAO KORNJAČICE'

Emotivna Ida Prester: 'Ljubite i mazite svoju djecu što više, za godinu dvije će vam kolutati očima i zaključavati se u sobu'

24.06.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu pjevačica i voditeljica objavila je fotografiju sa sinovima Rokom i Riom i dala najbolji savjet svim roditeljima

Da vrijeme brzo prolazi, mi starimo, a djeca još brže rastu, svjesna je itekako i voditeljica i pjevačica Ida Prester, koja je na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj leži pored sinova Roka i Ria koji još spavaju, napisala podužu objavu.

U kratkim crtama ona je samo još jednom istaknula koliko je važno posvetiti se svojim malim nasljednicima i uživati u njihovom odrastanju, posebice dok su još mali.

'Rano je. Ja sam budna, oni još ne. Ovako spavamo svaku noć dok tate nema. Jedan na drugome, kao kornjačice. Uvijek spavaju zajedno i neće zaspati 'dok se mama ne pridruži'. Kad su bili bebe, držala sam se strogog režima. Roko je već s par mjeseci spavao sam u svojoj sobi. Sve je bilo isprogramirano, sisanje na 3 sata, spavanje, nema dugog nošenja 'da se ne navikne na ruke'.

Čitala sam da tako treba, stroga disciplina. Jao, koje početničke zablude... sada sve obratno. Kako vrijeme odmiče, sve sam svjesnija koliko je ovo kratkotrajno i dragocjeno. Ljubite i mazite svoju djecu što više, pričajte priče, spavajte s njima ako im je to potrebno. Za godinu dvije će vam kolutati očima i zaključavati se u sobu. Znam to, zato uživam u svakom trenutku. Ove uspomene ostaju zauvijek', stoji u objavi.

  • +2
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Podsjetimo, s poduzetnikom Ivanom Peševskim, Ida Prester je dobila dvojicu sinova, Roka i Ria, a nakon godina života u Beogradu, četveročlana obitelj sada živi u Zagrebu.