ČETVRTAK U 20 SATI

Daniela Trbović dobila elitni termin

03.09.2013 u 16:51

Bionic
Reading

Popularni talk show Daniele Trbović 'Večer na 8. katu' od ove jeseni u novom terminu

Nakon tri uspješne sezone u kojima je Daniela Trbović dočekivala svoje goste u poslijepodnevnim satima, popularni talk show 'Večer na 8. katu' od ove jeseni je u novom terminu.

Četvrtkom navečer u 20 sati, na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije Daniela će vas na 8. katu upoznavati s najvećim zvijezdama i običnim problemima, ali i 'običnim' ljudima te njihovim velikim pričama.

'U večernjoj emisiji bit će mnogo dobre zabave s dobrim društvom. Bit će zanimljivih razgovora, pjevat će se, ponekad zaplesati, a ponekad će naši gosti iznenaditi jedni druge. U emisijama ćemo otkrivati ono po čemu smo različiti i analizirati ono u čemu smo slični, a gosti će s gledateljima podijeliti svoje male i velike priče. Pritom, nastojat će buditi emocije i dobre osjećaje', najavljuju redatelj Zoran Margetić i scenaristica Silvana Menđušić

Daniela Trbović raduje se novoj sezoni, jer kaže 'kako su se svi skupa zaželjeli posla i jedni drugih, a najviše dragih i zanimljivih gostiju'.  

'S obzirom na to da idemo jednom tjedno i u kasnijem terminu, bit će više ležernijih tema i više ćemo svirati. Ali ono što je sigurno i što jamčim s punom odgovornošću – neću pjevati', našalila se Daniela.

Uvijek raspoložena Daniela obećala je i kako će vas u 'Večeri na 8. katu' nasmijati, zabaviti i natjerati da se zamislite. No to nije sve, sigurna je kako će vam neki od njezinih gostiju svojim životnim pričama izmamiti i suze.