VELIKO FINALE

'Zvijezde pjevaju': Pobjednici su Igor i Ivana!

04.05.2024 u 21:56

Bionic
Reading

U posljednjoj ovogodišnjoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' pobijedili su Ivana Kindl i Igor Barberić

Parovi koji su ispali u prijašnjim emisijama otvorili su finale izvedbom pjesme s kojom će nas na Eurosongu predstavljati Baby Lasagna - Rim tim tagi dim, a prvi par koji je nastupio u finalu bili su Igor i Ivana s pjesmom Treasure.

Danijela je bila puna hvale za Igora: 'Ti nas dotičeš, to je toliko predivno. Hvala ti što si pristao doći u ovaj show, poručila je.

Mihovil i Goran izveli su Gibonnijevu baladu 'Nisi više moja bol'.

Battifiaca je pohvalio emocije. 'Jednog ako ikada narastem, ja želim biti Mihovil jer mislim da je to vrhunac koji ja ovog trenutka vidim', rekla je ganuta Danijela.

Dea i Dino izveli su Paradise City, a Danijela je rekla da joj se kod Dee sviđa njezina 'urođena drčnost'. I treći par dobio je po deset bodova od svakog člana žirija!

  • +56
Zvijezde pjevaju, finalna emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Svakom od tri para ostao je samo još jedan žanr koji nisu izvodili tijekom sezone. Te izvedbe slušamo u krugu koji slijedi, a nakon kojeg ostaju samo dva para... Igor i Ivana izveli su 'Još uvijek sanjam da smo zajedno', baladu koju je proslavio pokojni Toše Proeski.

'Ti si odličan u interpretaciji, odličan u emociji, odličan u tempu, rekao je Battifiaca.

Za svoju drugu pjesmu večeras Mihovil i Goran odabrali su 'Nadahnuće'.

'Ja sam 1001 posto uvjerena da ne postoji osoba ispred televizije koja nije zaplesala', komentirala je Danijela.

Mihovil i Goran i ovaj su put dobili 30 bodova. Uslijedili su Dea i Dino s hip hop hitom Dječaka 'Bile starke'. 'Ovo je tvoj forte, jednostavno, to tako prirodno izlazi iz tebe', rekla je Dei Danijela.

I oni su opet dobili 30 bodova.Parovi su potpuno izjednačeni po bodovima žirijaIspali su Dea i Dino! Glasanje publike ponovno je otvoreno. Igor i Ivana izveli su 'Listen to Your Heart', a Mihovil i Goran 'Kad mi dođeš ti'.

U posljednjoj ovogodišnjoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' pobijedili su Ivana Kindl i Igor Barberić