legendarni glazbenik

Čuvanje uspomena na Massimovom profilu: 'Pitamo se što bi on želio'

07.02.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Ekipa koja vodi profile na društvenm mrežama pokojnog pjevača, nastavlja objavljivati fotografije, snimke i crtice iz njegovog života ostavljajući tako trajne uspomene i podsjećajući sve na njegov život i uspješnu karijeru, pjesme koje će ostati za vječnost

Administratori Massimovog profila pitaju se je li prava mjera objaviti nešto jednom tjedno, ili mjesečno, ili samo kad su neki bitni datumi, obljetnice. 'Pitamo se što bi on želio. On nikako, nikada, nije želio 'iskakati iz paštete', ali je želio biti tu za svoju publiku, najaviti sve vezano za svoj glazbeni rad', napisali su.

U zadnje vrijeme, otkirvaju, sve češće je želio i poručiti nešto njemu važno ili vas samo pozdraviti, javiti se, čak i sa selfijem. I zato im se sada sve čini važno. Zato su odlučili ususret Porinu koji se uskoro održava, a na kojoj je Massimo više puta nagrađen, napraviti podsjetnik na to kako su on i Ivan Dečak na Porinu 28. osvojili kipić u kategoriji 'Pjesma godine' za 'Mali krug velikih ljudi'.

'Massimo je na tom Porinu bio nominiran i u kategoriji 'Najbolja muška vokalna izvedba'. Mi smo bili toliko sigurni da će on to dobiti da smo pripremili popis njegovih do tada osvojenih 10 Porina za 'Najbolju mušku vokalnu izvedbu'. Taj smo popis poslali i kolegama u Porinu, da im se nađe ako im zatreba, jer mislili smo, oni znaju tko je dobitnik pa će ga imati spremnog za proslijediti voditeljima. Vjerojatno su kolege mislili da smo nadobudni, ali nama je bilo važno da je vezano za našeg Maxa sve posloženo na način kako on to zaslužuje', stoji u objavi.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Pišu da se tada dogodio šok i nevjerica. 'Nagradu je dobio njegov kolega Urban. Uz dužno, veliko poštovanje prema tom sjajnom glazbeniku, vjerujemo da nam neće zamjeriti kad priznamo, sada javno, da smo bili ozbiljno razočarani. Mi, ali ne i Max. On se isti čas kad su pročitali ime Urban, dignuo od stola i zaputio prema kolegi i od srca mu čestitao. I stvarno mu je iskreno bilo drago zbog njega. Takav je naš Max', poručili su. Mnogi obožavatelji su sretni što Massimov profil i dalje 'živi'.

NA GRADSKOM GROBLJU

[FOTO] Tuga se nadvila nad Zadrom: Massimova voljena Eni slomila se u suzama na ramenu njihove jedinice Mirne

Pogledaj galeriju