LJETNE TEMPERATURE

Presladak prizor: Suprug Blanke Vlašić sa sinčićem Mondom otvorio ljetnu sezonu kupanja

02.05.2024 u 13:10

Bionic
Reading

Svibanj je već dobro vrijeme za kupanje jer su dani dovoljno topli, a plaže još nisu krcate. Tako je belgijski novinar i suprug umirovljene atletičarke iskoristio da po prvi put ove godine 'osjeti' more

Ruben van Gucht primio je ruku njihovog malenog nasljednika Monda na poznatoj splitskoj plaži Firule i krenuo u more, a nježni prizor zabilježila je mama, Blanka Vlašić.

Mnogi pratitelji na Instagramu, gdje je Ruben pokazao fotografiju s oduševljenjem su komentirali prizor, pitajući gdje su valovi, kolika je temperatura mora i čestitali na tom 'podvigu'. 'Zauvijek’, opisao je kratko suprug uspješne atletičarke objavu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Otkako su u studenom 2022. godine postali roditelji dječaka, slavna Splićanka i njezin odabranik guštaju sa svojim mališanom, a nerijetko dijele s ostatkom svijeta svoje sretne obiteljske trenutke. Oni koji su Monda vidjeli uživo, kažu da je sličnost s tatom Rubenom frapantna.

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. u intimnom krugu bliskih osoba. Budući da Van Gucht radi kao voditelj i komentator nogometnih i biciklističkih natjecanja na belgijskoj televiziji VRT, par je odlučio živjeti na relaciji Belgija-Hrvatska.

U SPLITU

Otvoreno o vjeri: Blanka Vlašić ugostila Željka Pervana

Pogledaj galeriju