ZLATA VRIJEDNA

Brad Pitt na licitaciji ponudio 740.000 kuna za večer u društvu ove glumice

07.01.2018 u 20:55

Bionic
Reading

Bradu Pittu najiščekivanija nagrada ove godine promakla je za dlaku, ali nije riječ o filmskom priznanju, već o nagradi za koju je licitirao na Sean Penn's JP HRO humanitarnoj večeri u Los Angelesu, a za koju je bio spreman potrošiti nevjerojatnih 740.000 kuna

Slavni oskarovac licitirao je u humanitarne svrhe, a nagrada za koju se natjecao je gledanje popularne serije 'Igra prijestolja' s jednom od glavnih glumica iz serije, Emiliom Clarke, koja utjelovljuje lik plavokose prijestolonasljednice koja se bori za tron, Daenerys Targaryen.

HBO-ova serija zaradila je spektakularan uspjeh kod publike, a jedan od njezinih obožavatelja je i Brad Pitt, koji je odlučio pošto poto osvojiti ovu nagradu. Nakon što je nepoznati nadmetač licitaciju otvorio s 20.000 dolara, 54-godišnji glumac je ponudio velikodušnih 80.000 dolara.

  • +16
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No čini se kako je njegovoj konkurenciji ovaj iznos bio prava sitnica, pa se nadmetanje nastavilo sve dok Brad Pitt nije ponudio konačnih 120.000 dolara, a njegova konkurencija okončala licitaciju s ponudom od 160.000 dolara koja mu je osigurala pobjedu.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni oskarovac tako je ostao praznih ruku, a za istu nagradu imale su se priliku boriti brojna vodeća holivudska poput Leonarda DiCaprijaArnolda Schwarzeneggera. Koliko je popularna serija 'Igra prijestolja', koja se snimala i u hrvatskim gradovima, Splitu i Dubrovniku, bilježi i podatak da je posljednju emitiranu sedmu sezonu pogledalo više od 16,5 milijuna obožavatelja.

  • +6
'Igra prijestolja' u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic