SENZACIONALNO IZDANJE

Tajanstvena ljepotica pomela konkurenciju na crvenom tepihu i sad svi govore samo o njoj

07.05.2024 u 17:31

Bionic
Reading

Indijska poduzetnica Mona Patel prvi put gostovala je na Met Gali ove godine, no o njezinoj će se bajkovitoj kreaciji, ne sumnjamo u to, još dugo pisati

Crvenim tepihom Met Gale i ove godine prodefilirali su mnogi slavni s A liste, no to nije spriječilo 'tajanstvenu ženu' da ukrade show na tom događaju.

Tamnokosa ljepotica iz Indije izazvala je pravu senzaciju u nevjerojatnoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezinu fantastičnu figuru.

Mona je za najprestižniji modni događaj godine, koji mnogi nazivaju i 'Super Bowlom za fashionistice', odabrala čudesnu haljinu s detaljem koji je izazvao brojne reakcije - 'pomične leptire' - a društvene mreže su se vrlo brzo usijale jer nitko nije znao tko je ta misteriozna ljepotica.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

'Ovo je božanstveno!', 'Umjetničko djelo!', 'Ovaj stajling je bio najbolji od najboljih', glasili su neki od oduševljenih komentara na društvenim mrežama.

Indijska modna poduzetnica začas je ukrala show svojom spektakularnom haljinom, a izazvala je i veliku pozornost time što je na podlakticama nosila neobične ukrase - leptire čija su krila 'letjela'.

Moninu kreaciju potpisuje kreatorica Iris Van Herpen, a svi se slažu da se njezin stajling savršeno uklopio u temu 'The Garden of Time'.

Vrlo duga haljina s korzetom u obliku leptira odlično je pristajala zgodnoj Indijki, a za ostatak stajlinga bio je zadužen nitko drugi nego kreativni modni čarobnjak Law Roach, inače Zendayin stilist.

Mona je nosila i zlatne štikle s otvorenim prstima, koje su na vrhu imale svjetlucave ukrase od kamenčića, a za glamurozan stajling dodala je naušnice u obliku suze koje su svjetlucale pod jakim svjetlima.

'Željela sam da moj debitantski look bude nešto što slavi moje nasljeđe i kombinira moju ljubav prema modi, a kad sam čula za temu, Iris Van Herpen činila se kao očigledan izbor', rekla je za Vogue India još u ožujku.

Ljepotica koja je započela studij na Sveučilištu Gujarat, a kasnije magistrirala na Sveučilištu Florida, preselila se još 2003. godine u SAD i od tada je osnovala nekoliko tvrtki, kao što su HauteX Ventures i radXai, startup za zdravstvenu tehnologiju.