ZANOSNA LEPTIRICA

To može samo Jennifer Lopez: Zabljesnula u haljini ukrašenoj s 2.5 milijuna perlica

07.05.2024 u 14:52

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: DNPHOTOGRAPHY/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MICHAEL STEWART / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lopez nedvojbeno je jedna od slavnih osoba koju se svi nadaju vidjeti na glamuroznoj Met Gali. Kao jedna od prvih zvijezda koja se pojavila na stubištu muzeja Metropolitan, ponovno je imala impresivan modni nastup

'Sleeping Beauties: Reawakening Fashion' naziv je izložbe i ovogodišnje teme Met Gale za koju je latino diva imala priliku surađivati s modnom kućom Schiaparelli, na čelu s američkim dizajnerom Danielom Roseberryjem.

Uz pomoć dugogodišnjih stilista Roba Zangardija i Mariel Haenn, latino diva opravdala je očekivanja mnogih, zablistavši u uzvišenoj prozirnoj haljini organskih oblika. Sa presijavajućim, izvezenim detaljima, njezina haljina dokaz je besprijekorne izrade brenda poznatog po komadima u avangardnom duhu.

Haljina je dizajnirana pomoću četiri leptirova krila uvećana da pokriju cijelu površinu haljine. Upotrijebljeno je 2.5 milijuna perli od srebrne folije, a na njezinu izradu bilo je potrebno više od 800 sati rada.

Krajnje glamurozno haljinu Lopez je uparila s parom zlatnih salonki i sjajnom torbicom clutch, dok je kosu podigla u visoku šinjoj punđu koja je dodatno istaknula njezin dizajn, kao i blještavi nakit.

Poput ikone stila Zendaye, 54- godišnjoj latino divi povjeren je zadatak kopredsjedanja ovogodišnjim izdanjem Met Gale.

'Inspiracija za ovaj izgled bio je leptir koji se transformirao u nešto prekrasno. Baš poput leptira, željeli smo da kosa bude anđeoska, svježa i lijepa', za Vogue je ekskluzivno izjavio frizerski stilist Lorenzo Martin na račun frizure J.Lo.

Jednostavan, anđeoski izgled postignut je i make-up u znaku neutralnih nijansi za koji se pobrinuo vizažist Scott Barness s kojim latino diva također surađuje dugi niz godina.