LAKO JU JE IZBJEĆI

Stilistica slavnih otkrila koja je najčešća pogreška koju viđa na mnogim djevojkama i ženama

30.04.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Micaela Erlanger, poznata celebrity stilistica koja je surađivala i s mnogim slavnim fashionisticama poput Lupite Nyong'o, Hillary Swank, Blake Lively ili Diane Kruger otkrila je jednostavan trik zbog kojih ove ljepotice uvijek izgledaju kao s modne piste

Njujorčanka koja je godinama u modnom poslu kaže kako je najčešća pogreška koju viđa na mnogim djevojkama i ženama, odjeća koja ne laska tjelesnoj konstituciji.

  • +47
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To je greška koju često možemo vidjeti i na dobro odjevenim damama, a vrlo je jednostavno možemo izbjeći. Kako biste uvijek izgledali bez greške, treba birati krojeve koji odgovaraju građi tijela. Najvažnije je birati komade koji nam dobro pristaju bez obzira radi li se o većoj odjeći ili pak manjoj. Moj savjet je pronaći vještog krojača koji će znati prilagoditi odjeću kako bi savršeno pristajala. Te male, a naizgled nebitne preinake, čine nevjerojatnu promjenu', otkriva stilistica.

  • +7
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova rođena Njujorčanka od malih je nogu zaluđena modom, a od 2013. godine radi kao stilistica slavnih. U kratkom je roku postala jedna od najmoćnijih stilistica u Hollywoodu, a redovito se nalazi na popisu najpopularnijh stilistica showbizz zvijezda.

Micaela je objavljivala tekstove i za Vogue.com, TMagazine.com i Time Magazine, a prije dvije godine dobila je nagradu magazina Marie Claire 'Image Maker Award'.

📕❤️✍🏻👠

Objavu dijeli Micaela Erlanger (@micaelaerlanger)