SVE JE IZNENADILA

Slavna oskarovka crvenim tepihom prošetala u sandalama od 300 kuna

08.01.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Nakon što je 2014. godine zahvaljujući filmu '12 godina ropstva' postala ponosna vlasnica oskarovskog kipića, 35- godišnja glumica Lupita Nyong'o ne prestaje nizati filmske uspjehe ali i modne. Zahvaljujući brojnim izdanjima na crvenim tepisima zavrijedila je titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, a svojim modnim odabirom na novom izdanju dodjele nagrada Zlatni globusi javnost je ponovno uspjela oduševiti

Na crvenom tepihu hotela Beverly Hills, ova meksička glumica kenijskih korijena poput brojnih zvijezdanih uzvanica zablistala je u raskošnom modelu haljine s dizajnerskim potpisom.

Za Lupitinu skupocjenu haljinu ljubičaste boje ukrašenu mnoštvom presijavajućih resica zaslužan je brend Calvin Klein by Appointment, a uz blještavi nakit glumica je navedenu kreaciju neočekivano naglasila sandalama koje si mnogi mogu priuštiti.

  • +2
Lupita Nyong'o Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o Leventer modelu sandala ljubičastog odsjaja s potpisom poznatog britanskog brenda obuće Aldo, a zahvaljujući sezonskom sniženju ove sandale, čija je originalna cijena iznosila 600, danas se u prodaji nalaze po cijeni od 300 kuna.

Ljubičasta kreacija u kojoj se Lupita proteklog vikenda prošetala crvenim tepihom dodjele Zlatnih globusa jedna je od posljednjih kreacija dizajnera Rafa Simonsa kreirana za brend Calvin Klein.

Niti dvije godine nakon što je preuzeo kreativno vodstvo ove poznate američke kuće, dizajner Raf Simons krajem prošle godine odlučio ju je zauvijek napustiti.

  • +40
Revija Calvina Kleina FW 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Belgijski dizajner odlučio je otići iz Calvina Kleina osam mjeseci prije isteka ugovora, a jedan od glavnih razloga može se pronaći u pritisku s vrha kompanije zbog pada prihoda u trećem kvartalu, a koji je puno veći od očekivanog.

'Razočarani smo što nam se naše investicije nisu vratile, a neki proizvodi koje smo izbacili u liniji Calvin Klein Jeans nisu se prodavali onako kako smo očekivali', izjavio je Emanuel Chirico, CEO tvrtke PVH u čijem se vlasništvu nalazi slavni brend.