BROJKE NE LAŽU

Buduće mladenke sada su zaluđene ovim komadom

10.05.2024 u 09:56

  • +11

Bijeli kombinezoni

Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Od početka prošle godine pretrage za nekonvencionalnim vjenčanim izdanjima uspjele su eksplodirati na popularnoj tražlici

Kompleti i kombinezoni u službi vjenčanice posljednjih mjeseci naveliko se pretražuju na Pinterestu, kako ističu iz ova popularne platforme.

U novoj sezoni vjenčanja, Pinterest je i ovoga puta bitan izvor inspiracije za brojne buduće mladence. Samo prošle godine zabilježio je više od 3 milijarde pretraživanja i više od 10 milijardi spremljenih ideja za vjenčanja.

Klasična bijela vjenčanica očito je i dalje na samom vrhu ljestvice što se tiče odijevanja, no odmah iza nje je manje konvencionalan model koji iz godine u godinu dobiva sve više na važnosti u svijetu vjenčanja.

Riječ je o kompletima, točnije kombinezonima, kao stvorenim za mladenke koje zahtijevaju modernu notu od vjenčanog izdanja i nesmetanu slobodu kretanja.

Između veljače 2023. godine i veljače ove godine, platforma Pinterest za kombinezonima zabilježila je porast pretraživanja od tisuću posto!

Ženstveni ili minimalistički, kombinezoni ponovno dominiraju ponudom brendova predstavljajući idealnu alternativu klasičnim vjenčanicama, kao i kratkim varijantama koje sve više mladenki odabire iz praktičnih razloga. Od čipke, s tankim naramenicama, bez leđa ili V-izreza... bijeli kombinezoni ove sezone dolaze u beskrajnim varijantama.