PAMPERS I UNICEF ZAJEDNO:

Srcem za Afriku

29.03.2010 u 14:56

Bionic
Reading

U zagrebačkoj galeriji ULUPUH, u sklopu kampanje Pampersa i UNICEF-a '1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život', koja za cilj ima eliminaciju neonatalnog tetanusa, održana je izložba fotografija 'Srcem za Afriku'

Domaćice izložbe, poznata pjevačica i UNICEF-ova izaslanica za roditelje i bebe Maja Vučić, te novinarka Nacionala Zrinka Ferina , koje su 2008. godine u organizaciji Pampersa i UNICEF-a posjetile Centralnu Afričku Republiku, predstavile su javnosti fotoaparatom zabilježene potresne susrete s afričkom djecom.

Izložbu su podržale i posjetile poznate mame iz javnog života, te aktivne mame blogerice, od kojih će se mnoge pridružiti Maji Vučić u ostalim aktivnostima Pampers i UNICEF kampanje, koja traje sve do kolovoza ove godine. Svi posjetitelji ove plemenite izložbe imali su priliku premijerno pogledati i poslušati videospot za pjesmu 'Srcem za Afriku', koju je u originalu otpjevala Angelique Kidjo, poznata pjevačica i dobitnica Grammy-a iz Benina, a prepjevala Maja Vučić.

Humanitarnom kampanjom '1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život' Pampers i UNICEF nastoje iskorijeniti neonatalni tetanus najkasnije do 2012. godine. Od početka kampanje 2006. godine do danas, UNICEF-u je donirano preko 150 milijuna doza cjepiva, a Pampers ove godine planira prikupiti još 100 milijuna cjepiva, kako bi se spasili životi još više majki i beba. Pampers proizvodi s oznakom '1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život' moći će se kupiti u trgovinama od 1. travnja.