nakon napada

Vučemilović: 'Hoće li nakon ovoga i predsjednik IDS-a biti proglašen žetonom?

03.05.2024 u 13:47

Bionic
Reading

Nakon što je dala ostavku na sve funkcije u stranci Hrvatski suverenisti, zbog čega je proglašena žetonom godine, Vesna Vučemilović oglasila se na Facebooku i komentirala izjavu Dalibora Pausa iz IDS-a.

Nakon što je dala ostavku na sve funkcije u Hrvatskim suverenistima, zbog čega je proglašena žetonom godine, Vesna Vučemilović oglasila se na Facebooku i komentirala izjavu Dalibora Pausa iz IDS-a.

"Javno postavljam pitanje Grmoji i Pavličeku. Hoće li nakon ove izjave i predsjednik IDS-a biti proglašen žetonom? Kako je krenulo, uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja", napisala je Vučemilović.

"Pokušao je to napraviti nakon što je prepustio predsjedniku Zoranu Milanoviću volan svoje stranke na parlamentarnim izborima, pokušao je to napraviti okupljanjem neke šire koalicije koja bi bila neprincipijelna, a sada pokušava prebacivanjem krivice na ostale dionike u tom procesu jednostavno skinuti sa sebe odgovornost", komentirao je Paus nakon što ga je Grbin jučer prozvao zbog nije podupro takozvanu antikorupcijsku većinu.