REGOLINA

S novim domaćim servisom nema čekanja na registraciju

01.10.2014 u 12:25

Bionic
Reading

Regolina je namijenjena organizatorima i sudionicima događanja poput radionica, tečajeva, konferencija i sajmova. Trebala bi skratiti i pojednostaviti postupak registracije na dvadesetak sekundi za prvu, odnosno pet sekundi za kasnije registracije

Ujedno bi trebao u potpunosti automatizirati svu daljnju komunikaciju sa sudionikom (obavijest o registraciji, izrada i slanje ponude, statistika u stvarnom vremenu i tome slično), čime će se - uz softver - baviti i osobljem koje pruža korisničku podršku.

Uz Regolinu je moguće ugovoriti posredovanje u pružanju medijskog pokroviteljstva sa svim medijima u zemlji, izdvojenu promociju samo njihovog događaja u medijima te izravnu prodaju kroz Regolinin sustav za newsletter i pri tome imati u svakom trenutku pristup kompletnom obračunu prihoda od prodaje kotizacija.


Sva besplatna događanja također potpuno besplatno koriste Regolinine usluge promocije i registracije.

Regolina je u vlasništvu tvrtke Marketing odjel iz Zagreba, a razvili su je domaći web developeri: dvoje apsolvenata FER-a i programer koji je postavio na noge Blog.hr te izradio domaću razvojnu platformu za brzi razvoj web aplikacija u PHP-u AdminMax.