KORISNI ALATI

Budite prava faca interneta s novim online identitetom

15.10.2014 u 07:04

Bionic
Reading

Ime koje su vam roditelji dali - osim ako vas nisu počastili nečim doista nesvakidašnjim - dosadno je. Koristite ga svaki dan, piše na osobnoj, putovnici, domovnici, zdravstvenoj i hrpi drugih dokumenata. Što ako bi mogli dobiti novo?

Alternativa toj nezanimljivoj sudbi promjena je imena, za što malo tko od nas ima volje i vremena. Puno je lakše otići online i odabrati novo ime na nekom od bezbrojnih generatora imena na internetima.

Evo kako to izgleda s mojim imenom.

Generator piratskih imena
Stvarni pirati obično baš nisu bili ugodno društvo, iako ih u filmovima Johnny Depp portretira kao pijane budaletine. Ipak, tko ne bi htio biti članom njegove posade?

Moje piratsko ime: Johnny 'Dead Man' Pepper


Generator imena black metalaca
Black metal je sve samo ne srednjostrujaška glazba. Ako se ipak zamišljate u isljučivo tamnoj odjeći, obojanog lica, kako pjevate ili vrištite o zlu, eto kako si možete nadjenuti prikladno ime.

Moje black metal ime: Miroslavth Demihl Marum

Generator vilinskih imena
Vile su mitska bića koja ne dobivaju dovoljno pozornosti. Vampiri, zombiji i vukodlaci puno su više zastupljeni u knjigama i filmovima. Ispravite bar donekle tu nepravdu.

Moje vilinsko ime: Marsh Yewsprite

Generator imena za Jedije
Prošlo je nešto skoro 40 godina otkad se prvi film serijala Star Wars pojavio u kinima, no popularnost te sage ne jenjava. Štoviše, uskoro ćemo moći gledati novi nastavak, pod redateljskom palicom J.J. Abramsa. Pravi povod za stvaranje imena za viteza koji se služi Silom.

Moje Jedi ime: Wrami Stosi of the planet Ibuprofen

Generator imena superheroja
Kao što znamo, superheroji ne postoje u stvarnom životu. To nije razlog da ne pronađemo prikladno ime za superheroja u sebi.
Moje ime za superheroja: Doctor Ice (čak ni ne zvuči loše)

Travoltin generator imena
John Travolta napravio je grozan gaf tijekom predstavljanja pjesme Let It Go iz filma Frozen u sklopu svečanosti dodjele Oskara: glumicu je nazvao Adele Dazeem, umjesto Idina Menzel. Doznajte kako bi vas predstavio.

Moje Travoltino ime: Melissa Walger


Tolkienov generator imena
Voljeli ili mrzili tvorca Hobita i Gospodara prstenova, ne možete poreći kako mu je manjkalo mašte pri izmišljanju imena za sve te ljude, mjesta, bitke i rase. Kako bi vas naznavao?

Moje Tolkienovo ime: Syvyan

Dickensov generator imena
Charles Dickens također je imao živu maštu kad je trebalo smisliti odlična imena. Da ste junak(inja) njegovih knjiga, kako bi se zvali?

Moje Dickensovo ime: Eleazar Scrimplop

Generator imena za Pokemone
Iako je prisutna još od 1996. godine, ova franšiza igara i dalje je super popularna. Pa, pronađite svoje ime u svijetu ovih malih džepnih čudovišta.

My Pokémon ime: Moocow

Generator imena za štrebere
Ako ste ovaj tekst pročitali do ovog djela, pripadate u gore navedenu skupinu. Vaše je ime možda je obično, ali štreberski alias sigurno to neće biti.

Moje štrebersko ime: Zach, the HP Calculator Collector

Izvor:Make Use Of