VEĆ JE 12 SEZOna U MADRIDU

Zna li Luka Modrić što mu u Realu spremaju? Za mnoge je ovo iznenađenje

06.12.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić već 12 sezona nosi dres najvećeg kluba na svijetu, madridskog Reala. Istina, ove sezone nije dobivao baš toliko minuta koliko bi i on sâm želio, ali svima je jasno da Modrić još uvijek ima itekako važnu ulogu u Ancelottijevoj momčadi

Još od početka sezone špekuliralo se kako bi Luka Modrić u ljetnom prijelaznom roku mogao napustiti Santiago Bernabeu. Govorilo se o interesu klub(ov)a iz Saudijske Arabije, ali i Beckhamovog Intera iz Miamija, koji se natječe u MLS-u.

No, prema informacijama koje donosi kolumnist ugledne španjolske Marce, Josea Felixa Diaza, i koji je itekako dobro upućen u zbivanja u Kraljevskom klubu, u razmišljanjima čelnika kluba, kada je u pitanju momčad za sljedeću sezonu, Luka Modrić i dalje ima svoje mjesto.

Naravno, do isteka aktualne sezone još je puno utakmica u španjolskoj LaLigi i Ligi prvaka, te će se sigurno pratiti koliko Modrić može pratiti taj žestoki ritam. No, isto se govorilo i uoči ove sezone, ali Modrić je svima pokazao i dokazao da se može ravnopravno nositi s 'mladim lavovima', koji su stigli u Madrid.

I zato Diaz zaključuje kako bi se vrlo lako moglo dogoditi da Real ponudi Modriću još jedan jednogodišnji ugovor.

S obzirom na to kako se o Modriću pisalo da je 'višak' i da ga predsjednik kluba Florentino Perez više ne želi u momčadi, ovo je sasvim sigurno veliki obrat. Barem za čitatelje, kojima mediji serviraju informacije.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Iako vjerujemo da Modrić to sve zna te da od čelnika kluba ima povratnu informaciju. Jer ne bi hrvatski reprezentativac učestalo ponavljao kako obožava Madrid i da u njemu okončati karijeru.