jako je ljut

Velika čista u Barceloni! Na listi za otpis šestorica, a među njima i miljenik navijača

08.02.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Danima se u govori o listi za otpis nogometaša Barcelone, a sad je u medijima procurilo o kojim se imenima radi

Naime, katalonski mediji objavili su listu nogometaša Barcelone na koje navodno ne računaju i odlučili su ih prodati.

Tako su se očekivano pronašla imena kao što su Sergi Roberto i Marcos Alonso kojima ističu ugovori. Pisalo se i da čelnici Barce žele prodati Raphinhu. No, na listu su se našla i tri igrača koji su miljenici navijača, a to su Ronald Araujo, Jules Kounde i Andreas Christiensen. Ako je to istina, za mnoge koji prate Barcelonu to je iznenađenje.

Pogotovo Urugvajac Araujo koji je odabran za jednog od kapetana momčadi i kojeg klub nije želio prodati iako je ponuda bilo.

No, čini se da je 'ljubavi' došao kraj, a razlog je jednostavan. Barceloni treba novac za nova pojačanja!

No, ako je to razlog – a tako je doznao i 24-godišnji Araujo – to ga je jako naljutilo.

Neki španjolski mediji pišu kako je Araujo za sve ovo doznao iz medija i toliko se uvrijedio da je navodno poručio 'kako odmah želi otići.'

Čak priča ide toliko daleko da je Araujo navodno odmah kontaktirao čelnike Bayerna, koji su ga željeli i ranije. No, tad ih je odbio jer je želio igrati u Barci s kojom je imao velike planove. Ali sve se promijenilo, iako nikome nije jasno - zašto.

Dakle, Bayern je dobio zeleno svjetlo od strane igrača, a također je poznato da bi se Barcelona zadovoljila odštetom od 80 milijuna eura.

Nema sumnje kako će Barca u cijelom ovom poslu i otpisom igrača zaraditi jako puno, ali pitanje je kakva će biti pojačanja. Te kako će na sve reagirati navijači.

Standings provided by Sofascore