morao im je to reći

Sergej Jakirović obratio se navijačima Dinama: Mnoge od vas smo razočarali, ali...

09.10.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Dinamo je nakon dva vezana poraza, prvo u derbiju s Hajdukom, pa potom i sramotnom partijom u Prištini protiv Ballkanija, ipak isplivao iz krize. Na Maksimiru je 'pala' Istra 1961, bilo je 3:0 za 'modre' koji su tako vratili barem malo samopouzdanja

Bio je to strašno težak tjedan na Maksimiru, prvo 1:0 poraz od Hajduka na Poljudu, a onda i povijesna sramota i debakl kod Ballkanija u Prištini 2:0.

Nikome nije bilo ugodno, a prije svih se na udaru našao trener Sergej Jakirović. Nakon utakmice u Prištini razmišljao je o odlasku, no ipak je 'prelomio' i odlučio ostaviti dublji trag na Maksimiru. Za početak je Dinamo u poprilično izmiješanom sastavu dobio Istru 1961 3:0 i sad se lakše diše. Reprezentativna je stanka, 'modri' će malo doći do daha, ali je Jakirović osjetio potrebu da svoja razmišljanja nakon jučerašnje utakmice podijeli s navijačima na društvenim mrežama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Dragi navijači, iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda. Na tome iskreno čestitam svojim igračima! Znam koliko su patili u proteklom periodu', napisao je trener Dinama na Instagramu te dodao:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +24
Dinamo - Istra 1961, SuperSport HNL, 8.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Kao kapetan broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze u proteklom tjednu. U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada. Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora. Čeka nas temeljita analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra.

Hvala vam na privrženosti Dinamu, i naravno - nema predaje! 🔵', zaključio je Jakirović.

Standings provided by Sofascore