hoće li se oporaviti?

Nikola Vlašić se ozlijedio 40 dana prije Eura: Već dva mjeseca trpi neprestanu bol...

04.05.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Izdržao je Nikola Vlašić samo 28 minuta na utakmici njegovog Torina i Bologne (0:0). Zbog ozljede je morao napustiti igru, a trener Torna Ivan Jurić otkrio je o kakvom se problemu radi

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić sigurno se zbrinuo nakon što je Nikola Vlašić morao napustiti teren nakon samo 28 minuta igre na utakmici Torina i Bologne.

'Vatreni' je veznjak nakon jednog trka u kazneni prostor suparnika samo zastao, uhvatio se za desnu preponu te legao na travnjak... Trener Torina Ivan Jurić ga je morao zamijeniti, a nakon utakmice je otkrio o kakvom se problemu radi.

'Nikola je primjer kako se boriti. Već dva mjeseca trpi neprestanu bol u preponama, ali usprkos tome nikada ne staje. Danas ga je zaboljelo prejako i morao je stati. Ali, moram se zahvaliti igračima zbog toga kako se ponašaju i što rade', kazao je Jurić nakon utakmice.

  • +7
Torino - Bologna, Serie A, 3.5.2024. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Jasno je da ova ozljeda zadaje nove glavobolje izborniku Zlatku Daliću jer do početka Eura je ostalo tek 40 dana, Hrvatska prvu utakmicu igra već 15. lipnja protiv Španjolske, a Vlašićevi problemi s preponom ozbiljan su udarac ambicijama 'vatrenih'.

Istina, dovoljno je vremena za oporavak, ali još se čekaju liječnički pregledi pa će tek onda biti poznato koliko je ozljeda teška i koliko će Nikola Vlašić pauzirati.