pregovori su u tijeku

Nenad Bjelica i Slaven Bilić u bespoštednoj borbi za klupu posrnulog turskog velikana

12.04.2023 u 15:31

Bionic
Reading

Turski mediji otkrili su neka od imena trenera koji su u najužem krugu kandidata za novog trenera aktualnog prvaka Trabzonspora. U konkurenciji su i dva hrvatska stratega...

Predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan za turske je medije potvrdio kako se već danima vode intenzivni pregovori s nekoliko izglednih kandidata za novog trenera još uvijek aktualnog prvaka.

Podsjetimo, Trabzonspor je prošle sezone osvojio titulu, ali ove je očajno loš. Pitanje je hoće li uopće uspjeti osigurati plasman u neko od europskih natjecanja, trenutno je šesti na ljestvici, zaostaje 11 bodova za momčadima koje drže pozicije koje vode u Konferencijsku ligu.

Zato Ertugrul Dogan očajnički traži dugoročno rješenje na klupi, a među najozbiljnijim su kandidatima i dva hrvatska trenera - Nenad Bjelica i Slaven Bilić!

'Istina je da smo imali sastanak sa Slavenom Bilićem. Trenutačno smo u pregovorima s mnogim trenerima. S nekima od njih ti pregovori napreduju', potvrdio je Dogan za turske medije koji su otkrili da je uz Bilića, kojeg se povezivalo i s preuzimanjem izborničke pozicije u Ukrajini, 'u igri' i Nenad Bjelica.

Podsjetimo, Slaven Bilić je slobodan nakon što je početkom ožujka dobio otkaz u engleskom drugoligašu Watfordu, a Nenad Bjelica odmara još od kraja rujna prošle godine kad se razišao s Osijekom, a nedavno se spominjao i kao kandidat za izbornika Poljske.