moram biti glasniji

Nakon prelaska u Detroit Pistonse oglasio se i Bogdanović: Znao sam da će me razmijeniti, ali ne i gdje. Puno je glasina...

28.09.2022 u 15:52

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović se nakon još jedne razočaravajuće epizode na Eurobasketu i ispadanja u osmini finala od Finske vratio NBA obvezama. Kao što je poznato iz Utah Jazza prešao je u Detroit Pistonse. Po dolasku u novi klub dao je prve izjave za američke medije

'Znao sam da će ići u razmjenu, ali ne i gdje ću završiti. Uzbuđen sam jer sam stigao u mladu momčad s iskusnim trenerom. Nakon dva dana provedena s ekipom mogu samo reći kako je sve na svome mjestu. Sve je dobro'.

Nije mogao zaobići pitanje vezano uz LA Lakerse i Phoenix Sunse, klubove kojima je, prema nekim izvorima, bio blizu.

'U ovakvim prilikama ima dosta glasina, ne možete znati koje su točne, a koje nisu. Osobno nisam imao nikakve želje i sretan sam da sam u Pistonsima', naglasio je Bogdanović koji za sada ne zna kakva će ga uloga dopasti u novoj momčadi.

'Nedavno sam stigao i tek ćemo pričati o mojoj ulozi. U svakom slučaju došao sam kako bih pomogao. Najstariji sam u ekipi, a to znači da moram biti glasniji i da je moj zadatak usmjeriti mlađe igrače. I dalje želim pobijediti u svakoj utakmici', rekao je Bogdanović.

U prošoj sezoni hrvatski reprezentativac je u dresu Utah Jazza imao prosjek od 18.1 poena po utakmici uz 30.9 minuta na parketu i ukupnu preciznost šuta od 45.5%.