ROY Keane

Legenda Uniteda o Haalandu: Napredovao je, sada izgleda kao drugoligaški igrač

29.04.2024 u 19:52

Bionic
Reading

Legendarni igrač Manchester Uniteda Roy Keane iznio je kritiku na račun zvijezde Manchester Cityja Earlinga Haalanda nakon nedavne utakmice protiv Arsenala koja je završila bez pogodaka. Sada se korigirao, ali i dalje udara nisko

Roy Keane je Erlinga Haalanda uzeo za zub. Nakon nedavne izjave da mu je igra na razini četvrtoligaša ponovno je kritizirao suigrača Vatrenih Joška Gvardiola i Matea Kovačića.

Taj prvi komentar se odnosio na nedavnu utakmicu Manchester Cityja i Arsenala koja je završila bez pogodaka.

'Ovo je bilo jako loše. Njegova sveukupna igra je bila jako slaba. Iako je nevjerojatan pred golom, ukupno gledano bilo je vrlo loše. Njegova igra bila je na razini igrača iz engleske četvrte lige. Morat će se poboljšati tijekom sljedeće godine, ali to mora početi raditi odmah", rekao je Keane tada.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/YouTube

Haaland je u nedjelju zabio drugi gol u pobjedi Građana protiv Nottingham Foresta rezultatom 2:0 (prvi je postigao Joško Gvardiol), nakon čega se Keane ponovno oglasio.

"Sada je izgledao kao igrač iz drugoligaške momčadi. Napredovao je puno! Kada govorimo o potrebnom kvalitetu za postizanje golova, Haaland je apsolutno nevjerojatan, u to nema sumnje! No, kada želi imati utjecaj na igru, tada se mora još više potruditi. Do sada je imao De Bruynea koji mu je često pomagao, ali sada se mora naučiti snalaziti i samostalno", rekao je Keane.

Standings provided by Sofascore