JER REAL JE U FINALU

Čuveni španjolski sudac stao na stranu Bavaraca; ali što im to vrijedi...

09.05.2024 u 07:16

Bionic
Reading

Ostala je sjena nad Realovom pobjedom protiv Bayerna i izbacivanje Bavaraca iz Lige prvaka, četvrto u nizu. Sve zbog sporne sudačke odluke u zadnjim sekundama dvoboja pri rezultatu 2:1 za Kraljeve.

Kimmich je poslao dugu loptu, a pomoćni sudac svirao je zaleđe bez da je pričekao kraj akcije te je na taj način napravio veliku grešku jer je De Ligt pospremio loptu u mrežu.

Svoj komentar odmah nakon utakmice dao je nizozemski branič koji je odlučio prozvati poljske suce na čelu sa Szymonom Marciniakom.

'Ne želim reći da su suci uvijek na strani Real Madrida, ali ovo je zbilja napravilo razliku', rekao je De Ligt te se osvrnuo na preokret Kraljeva u finišu utakmice.

'I kad već mislite da je Real mrtav, oni naprave posljednji udah. Zato su osvojili i 14 puta Ligu prvaka', poručio je reprezentativac Nizozemske.

Komentar poništenog gola koji je izazvao bijes kod Bavaraca, prije svih Thomasa Müllera, dao je i čuveni španjolski sudac Eduardo Iturralde Gonzalez kojeg je angažirao madridski list AS.

'Radi se o situaciji za koju nije jasno je li zaleđe ili ne. Ali ne možemo govoriti o poništenom golu jer je pomoćnik smatrao da je to zaleđe, a glavni sudac je svirao prije nego što je lopta ušla u gol. Za suca bi bilo bolje da je pričekao da se cijela akcija završi prije nego što je mahao. Tada bi morao reagirati i VAR'.

Sažetak utakmice Real - Bayern 2:1 Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport
  • +13
Real Madrid - Bayern, polufinale Lige prvaka (8.5.2024.) Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen