VIŠE OD POBJEDE

Cijela Engleska bruji o podvigu Slavena Bilića: Ovo mi se nikada u karijeri nije dogodilo

03.01.2023 u 16:35

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić tema je dana u Engleskoj. Njegov je Watford u gostima pobijedio Norwich (0:1) i to nakon dva povezana poraza u engleskom Championshipu

Pobjeda sama po sebi ne bi imala takav odjek da je Bilić na raspolaganju imao kompletnu momčad. Naime, prije samog susreta na listi neupotrebljivih zbog zdravstvenih problema našla su se čak desetorica igrača, a tijekom susreta još su trojica (Kalu, Davies i Kabasele) morali ranije iz igre zbog ozljeda.

Ništa od toga nije pokolebalo Watford koji je stigao do tri boda u samoj završnici susreta kada je Bayo zabio gol za veliku pobjedu i slavlje Bilićeve ekipe.

'Nikad mi se u karijeri nije dogodila ovakva situacija s ozljedama. Kada imaš toliko ozlijeđenih ponekad ni velika borba na terenu nije dovoljna već je potrebno biti spremni na to da pogineš za momčad, jer na kvalitetu se ne možeš osloniti. Baš ništa nećete postići ako ne date svoj maksimum i niste pozitivni, a to je ono što su pokazali moji igrači. Gostovanje kod Norwicha za nas je bila teška vrlo utakmica. Jako sam ponosan na to kako je igrala moja momčad. Unatoč novim ozljedama, ovo je jako dobar dan za nas', izjavio je nakon susreta Bilić.

S ovom pobjedom Watford je skočio na četvrto mjesto Championshipa i sada zaostaje 11 bodova za Sheffield Unitedom koji drži drugo mjesto, ono koje osigurava izravan plasman u Premier ligu.

Standings provided by Sofascore