seksi zadranka

Zavodljiva poza: Natali Dizdar proslavila rođendan i pokazala svoje party izdanje

29.08.2020 u 21:55

Bionic
Reading

Pjevačica je prije nekoliko dana napunila 36. godina. Dočekala ga je u Dalmaciji, točnije na Hvaru, a djelić svog sretnog dana odlučila je podijeliti i s fanovima a gdje drugdje nego na društvenim mrežama

Natali Dizdar ne objavljuje često fotografije u bikini izdanjima pa je njezina posljednja objava na Instagramu mnoge iznenadila. Pjevačica je napisala da je to 'jedna s ročkasa', a na njoj pozira na ružičastom napuhancu nasred mora u bikiniju animal printa koji joj savršeno pristaje.

View this post on Instagram

Evo jedna s rockasa 😎🎂🔥 #turquoise

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

Prije nego što je stigla u svoj grad Zadar, pjevačica je s dečkom Williamom Pergeom otišla u njegovu rodnu Francusku. Da je na odmoru bila aktivna, Natali je pokazala trkom niz pješčanu dinu, smještenu uz francusku obalu. Dune du Pilat je inače najduža pješčana dina u Europi. Locirana je u La Teste-de-Buch u Arcachon Bay području, 60 kilometara od Bordeauxa.

Natali o svom dečku ne priča puno. Na kojoj će se adresi skrasiti, rekla je da još ne zna te da ne razmišlja previše o budućnosti jer bi se samo izdeprimirala. Kad je riječ o njezinoj uspješnoj karijeri nedavno je za tportal izjavila kako je u njezinom slučaju bila presudna njezina neopterećenost uspjehom, zbog čega je bila opuštena i dopustila da se stvari razvijaju nekim svojim prirodnim tempom.

'Gledajući iz današnje perspektive na sve to, čini mi se da je i sreća odigrala dosta toga, neka mladenačka spontanost i dobar osjećaj bez kojeg se ne bih spojila s pravim ljudima, a koji su imali ogromnu ulogu u cijeloj mojoj karijeri', pojasnila je Natali.