BLAGDANI S OBITELJI

Sve se vratilo u normalu, a brončani Livaković za svoj prvi Božić sa suprugom pronašao je i savršenu jelku

23.12.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Doček u Zagrebu, a potom i u rodnom Zadru sada su samo lijepa uspomena, baš kao i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, odakle se vratio s broncom oko vrata. Božićni blagdani 'aktivirali' su i našeg vratara Dominika Livakovića da za svoj prvi Božić u braku ode u nabavku

Nakon kratkog boravka u Zadru, gdje su ga njegovi sugrađani dočekali pjesmom i ovacijama, Dominik Livaković vratio se u svakodnevicu. U Zagrebu, gdje je svio obiteljsko gnijezdo sa suprugom Helenom, ovih dana odmara upravo u njezinom društvu, ali i s njihovim četveronožnim ljubimcem Cruzom.

Njih troje jučer su se uputili u najvažniju potragu svakog Božića - onu za savršenom jelkom koja će krasiti njihov obiteljski dom. Budući da je ovo njihov prvi Božić otkako su u braku, i jelka mora biti posebna, a Helena Livaković je otkrila na svom Instagram Storyju kako uspjeh na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu nije nimalo promijenio njezinog supruga.

Odjeven, kao i u većini slučajeva, u sportsku kombinaciju, Dominik Livaković je s osmijehom na licu sam nosio veliku jelku umotanu u mrežu kako bi mu bilo lakše prenijeti je do stana.

  • +77
Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc

Za to je vrijeme Cruz promatrao što se oko njega događa, dok ga je Helena držala na uzici. Budući da je Livakovićeva supruga odavno pokazala istančan smisao za modu i lijepo, ne sumnjamo da će i njihov dom biti pomno uređen do najsitnijeg detalja, a jedino čemu se možemo nadati je da će bar djelić idile otkriti i na Instagramu.