Luda serija o kuharima

Stigao je trailer! Jeremy Allen White 'osjeća vrućinu' zbog treće sezone serije 'The Bear'

04.04.2024 u 12:57

Bionic
Reading

Serija koju kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu svih vremena, dobila je treću sezonu. Prvi trailer iz željno očekivane nove sezone prikazan je 3. travnja na Walt Disney Company’s Annual Shareholder Meetingu

U isječku Jeremy Allen White osjeća pritisak dok upravlja otvaranjem svog preuređenog restorana, a njegove kolege Ted (Ricky Staffieri) i Neil (Matty Matheson) nisu baš smanjivali napetost.

Nakon što su na zid postavili kolaž fotografija kritičara hrane - sve potencijalnih protivnika koji bi jednom lošom kritikom mogli spriječiti uspješno pokretanje njegovog restorana, pozvali su Carmyja u sobu da čuje njihov stav. 'Mrzim ovaj osjećaj', rekao je Carmy dok je gledao zidni izložak.

Carmy koji je završio drugu sezonu serije zarobljen u hladnjaku i propustio prijatelje i obitelj na otvorenju svog restorana, a zatim je izašao izgledajući prestravljeno, dok su se Neil i Ted pogledavali, naizgled zadovoljni svojim poslom. Nekoliko sati nakon što je isječak objavljen na X-u, ranije poznatom kao Twitter, producentska kuća FX je dala izjavu za The Hollywood Reporter, u kojoj je navedeno da nisu odobrili objavljivanje snimke.

'Isječak iz nadolazeće treće sezone FX-ove serije 'The Bear' prikazan je kao dio prezentacije. Naknadno je snimljen i javno podijeljen bez dopuštenja. Ovaj isječak nije ovlašten za korištenje i tražimo da ga se ne objavljuje niti dijeli na bilo koji način te tražimo da se odmah ukloni', navodi se u njihovoj izjavi.

Deadline je u ožujku izvijestio da će glumci snimiti sljedeću četvrtu sezonu, uporedo s trećom. Snimanje je započelo u Chicagu u veljači, a treća sezona trebala bi debitirati na FX-u i Huluu u lipnju. U prosincu je 33-godišnji White otkrio da će snimanje započeti u veljači tijekom intervjua u emisiji 'Today'. 'Okupit ću se s nekim kuharima u siječnju i ponovno početi pripreme u kuhinji, izoštravajući vještine', najavio je.

Ayo Edebiri kao Sydney Adama za Gold Derby u lipnju je rekla da je 'provela puno vremena kao muha na zidu' u francuskom restoranu u Santa Monici prije prve sezone showa kako bi stekla stvarno iskustvo u kuhinji.

To iskustvo je je oblikovalo kako sada vidi restorane, rekla je. 'Upravo sam počela gledati na restorane kao mala čuda. Ući u tako težak i natjecateljski svijet.' Courtney Storer, producentica serije, rekla je za People da ju je Ayo koji glumi ambicioznu kuharicu Sydney, došla posjetiti u LA prije početka snimanja prve sezone kako bi naučila ponešto.

'Vidjela je kako se krećem, snalazim u prostoru, kako pripremam namirnice, kako postavljam prioritete. Puno sam razgovarala s njom o samopouzdanju, kako držati ramena, kako se krećem, kako bih dobila poštovanje', rekala je Storer o vremenu koje je Edebiri provela s njom u kuhinji. 'Mislim da sam uvijek bila sićušna u prostoru, osjećala sam se vrlo malom i morala sam pronaći način da upotrijebim svoj glas da bih privukla pozornost , dodala je.