NOVA TRUDNOĆA

Sretnu vijest više ne mogu kriti: Kristina i Marin Čilić otkrili da će ove jeseni maleni Baldo dobiti brata

05.05.2021 u 16:44

Bionic
Reading

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga ove će jeseni ponovno uživati uz novorođenče, budući da je lijepa Kristina trudna. Kako je potvrdio, i ovoga im puta stiže još jedan sin

Kako su potvrdili za magazin Gloria, ove jeseni jednogodišnji Baldo Čilić dobit će mlađeg brata. Sretnu vijest naš je proslavljeni tenisač, 32-godišnji Marin Čilić, sa svojom dvije godine mlađom suprugom Kristinom čuvao od javnosti, no budući da su već 'na pola puta' te trudnički trbuščić ova psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata više ne može kriti, odlučili su sve potvrditi.

'Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati', rekla je Kristina Čilić za Gloriju i otkrila da se zasad dobro osjeća, iako već dvije godine ne zna što znači naspavati se.

  • +3
Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Za svog sina Balda, koji je rođen u veljači prošle godine, kažu da je živahno, aktivno i društveno dijete. 'Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna', dodala je lijepa trudnica.