indie rock bend

Slow Cured prije Silentea na Šalati

02.05.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Mladi zagrebački indie rock bend Slow Cured nastupit će 29. lipnja na stadionu Šalata kao predgrupa Silenteu

Slow Cured je zagrebački alternativni rock bend s primjesama indiea koji svoj proboj najviše veže uz nastupe na Supervalu, festivalu školskih bendova. Grupa je izbacila singlove ‘Umoran’, ‘F#’ i ‘Dias irae’ te ‘87’ i ‘ANTE BELLA’ koji su snimljeni uživo u zagrebačkom klubu KSET, a uskoro najavljuju još nove glazbe. Dosad su, osim Supervala nastupali i u Tvornici kulture, u Saxu, na InMusic festivalu, Moto susretu u Slavonskom Brodu te još nekolicini klubova, a osim Zagreba uskoro su im na rasporedu Kotač u Puli 10. i Palach 11. svibnja. Grupu čine čine vokalist i gitarist Filip Radaljac, basist Jakov Damjanović, bubnjar Bruno Petanović, klavijaturist Stjepan Nemec te vokalistica Katarina Stanić.

Slow Cured - Dies Irae Izvor: Društvene mreže / Autor: Slow Cured - Dies Irae

Slow Cured pridružit će se Silenteu 29. lipnja na najvećem koncertu karijere ovog dubrovačkog benda. Na stadion Šalata Silente će donijeti najveće hitove iz desetljeća duge karijere, uključujući i veoma uspješna posljednja dva - ‘Sve sto treba znat o ženi' i ‘Sve da ima neki način'.

Silente - Sve da ima neki način Izvor: Društvene mreže

Osim Zagreba Silente je 11. svibnja u Rijeci, a 22. i 23. lipnja u Svetoj Nedjelji i Čakovcu, U srpnju će doći u Kastav (12.7.), Vinjerac (26.7.) I na Šoltu (27.7.), dok za kolovoz trenutno u rasporedu ima Split (4.8.) i Ivanec (31.8.). Bend već neumorno radi i na jesenskim planovima. Koncert u Trzinu je 14. rujna, dok su 10. i 11. listopada u Novom Sadu i Beogradu.

Novi singl ‘Sve da ima neki način' dostupan je na svim streaming servisima.